Urfa’dan aday gösterilen Bakan Bozdağ: Kaybedecek vaktimiz yok;

Urfa’dan aday gösterilen Bakan Bozdağ: Kaybedecek vaktimiz yok

AK Parti’nin Şanlıurfa’dan milletvekili adayı gösterdiği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalılara hizmet etmenin kendi için büyük bir şeref olduğunu belirterek, “Artık vakit, Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kardeşlerim için çalışma, koşma ve koşuşturma vaktidir. Kaybedecek vaktimiz yok. Yarın değil hemen şimdi, diyerek işe başlıyoruz. Ya Allah! Ya Bismillah!” paylaşımında bulundu....

AK Parti’nin Şanlıurfa’dan birinci sıra milletvekili adayı gösterdiği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan ilk açıklama geldi.

Sosyal medya hebasından paylaşımda bulunan Bakan Bozdağ, Şanlıurfa AK Parti milletvekili adaylarının millete, ülkeye, Şanlıurfa’ya ve AK Parti’ye hayırlı olmasını diledi.

"Şanlıurfa Ak Parti milletvekili adayları olarak Şanlıurfa/Şanlıurfalılar için hem akıl terimizi hem de alın terimizi dökeceğiz" diyen Bozdağ, paylaşımını şu ifadelerle sürdürdü:

"Peygamberler diyarı Şalıurfa’ya ve Şanlıurfalı kardeşlerime hizmet etmek benim için büyük bir şereftir. Cumhurbaşkanımızın rahle-i tedrisatından geçmiş bir kardeşiniz olarak edindiğim bilgi, tecrübe ve ondan aldığım güç ile Peygamberler diyarı Şanlıurfa için çalışacağım.

Artık vakit, Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kardeşlerim için çalışma, koşma ve koşuşturma vaktidir. Kaybedecek vaktimiz yok. Yarın değil hemen şimdi, diyerek işe başlıyoruz. Ya Allah! Ya Bismillah! Haydi! Bismillâhirrahmânirrahîm".

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum