Şanlıurfaspor geriden gelerek kazandı;

Şanlıurfaspor geriden gelerek kazandı

TFF 2. Lig Beyaz Grupta olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen 23. hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor, sahasında ağırladığı Esenler Erokspor’ u geriden gelerek 2-1 mağlup etti....

ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 23. haftasında elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenen maçta bugün sahasında Esenler Erokspor’u konuk etti.

11 Nisan Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayan maçta Adnan Deniz Kayatepe düdük çaldı. Kayatepe’nin yardımcılıklarını Mehmet Kağan Bingül ve Burak Celep yaptı. Mücadelede 4. hakem görevini ise Hasan Kaçar üstlendi.

ÖZEL KOREOGRAFİ HAZIRLANDI

Maç öncesinde Şanlıurfa Valiliği tarafından 11 Nisan Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle özel bir koreografi hazırlandı.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Maçın ilk bölümünde her iki takımda etkili ataklar gerçekleştirirken, konuk ekip Esenler Erokspor, 19. dakikada Berk İsmail Ünsal'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Kalesinde gördüğü golden sonra oyundan kopmayan Şanlıurfaspor, 35. dakikada Mehmet Kurt'un attığı golle 1-1'lik eşitliği sağladı.

İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

Her iki takım ikinci yarıda da etkili bir oyun sergiledi ancak son vuruşlarda istediği sonuçları alamadı. Şanlıurfaspor, maçın son bölümünde rakip kaleye iyice yüklendi ve 84. dakikada Alpay Koçaklı'nın gollü ile durumu 2-1 yaptı.

Maçın kalan bölümünde gol olmayınca Şanlıurfaspor, kritik maçta 3 puanı hanesine yazdıran ekip oldu.

Şanlıurfaspor bu galibiyetle puanını 62’ye yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Rakip Esenler Erokspor ise 49 puanda kaldı.

Sarı yeşilli takım, 15 Nisan’da deplasmanda Arnutköy Belediye Spor ile karşılaşacak.

STAD: 11 Nisan Stadyumu

HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe, Mehmet Kağan Bingül, Burak Celep, Hasan Kaçar

ŞANLIURFASPOR: 45. Aydın Bağ, 9. Kemal Rüzgar, 11. Bünyamin Balat, 17. Doğacan Diker, 18. Erkam Develi, 23. Abdulsamet Burak, 27. Mehmet Yiğit, 61. Semih Karadeniz, 66. Mehmet Alp Kurt, 74. Mert Çapar, 93. Barış Gök

ESENLER EROKSPOR: 40. Bekir Demircan, 1. Sertaç Çam, 3. Cenk Doğan, 5. Abdurrahman Emir Alagöz, 14. Özcan Aydın, 10. Onur Eriş, 13. Serdar Cansu, 16. Enes Kayar, 21. Yusuf Akyel, 9. Berk İsmail Ünsal, 11. Serhat Baştan.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum