Halfeti'de ev ve işyerlerini su bastı! Valilik'ten uyarı...;

Halfeti'de ev ve işyerlerini su bastı! Valilik'ten uyarı...

Halfeti'de etkili olan sağanak sonrası bazı ev ve işyerlerini su basarken, caddeler de adeta göle döndü. Şanlıurfa Valiliği ekiplerin sahada olduğunu belirtti ve "Vatandaşlarımızın da tedbirli olması önemlidir" diyerek uyarıda bulundu....

HALFETİ- Şanlıurfa'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Halfeti ilçesinde sağanak suyunun tahliyesinin yetersiz kaldığı sokaklar adeta göle dönüştü. Cadde ve sokak üzerindeki bazı ev ve işyerlerini su bastı. Şanlıurfa Valiliği ihbarların titizlikle değerlendirildiğini ve ekiplerim müdahale için sahada olduklarını belirterek "Bugün akşama doğru kuzey ilçelerimizde etkisini artıran sağanak yağıştan, Halfeti’de bazı ev ve iş yerleri etkilenmiştir. Gelen ihbarlar titizlikle değerlendirilmiş, ekiplerimiz olaylara müdahale ederek tedbirlerini almıştır. Vatandaşlarımızın da tedbirli olması önemlidir" dedi.

"YAĞIŞIN YARINA KADAR DEVAM EDECEĞİ TAHMİN EDİLİYOR"

Öte yandan Valilik yağışların yarına kadar devam edeceği uyarısında bulundu. Uyarıda "Meteorolojiden gelen uyarılara göre, şiddetli sağanak yağışın yarına kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Sel, su baskını, şiddetli rüzgâr ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum