Şanlıurfalı Yıldız Konal Süslü, AK Parti’nin İstanbul milletvekili adayı;

Şanlıurfalı Yıldız Konal Süslü, AK Parti’nin İstanbul milletvekili adayı

AK Parti’de farklı birimlerde uzun yıllardır görev alan Şanlıurfalı Yıldız Konal Süslü, İstanbul 3. bölge 12. sıradan milletvekili adayı oldu....

AK Parti’nin 28’inci dönem milletvekili seçimleri için aday listesinde kadın milletvekili aday sayısının artırıldığı dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri de Şanlıurfalı Yıldız Konal Süslü.

Bugüne kadar AK Parti’de Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliği de dahil birçok birimde uzun yıllar görev alan Yıldız Konal Süslü, İstanbul 3. bölge 12. sıradan milletvekili adayı oldu.

Süslü, kendisi aday gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer siyasi büyüklerine teşekkür ederek, “AK PARTİ İstanbul 3.Bölgeden bizleri Milletvekilli Adayı olarak layık gören Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve siyasi büyüklerime şükranlarımı arz ediyorum. Partimizi 14 Mayısta yeniden iktidara taşımak için ilk günkü aşk ve heyecanla liderimizin izinde çalışmaya devam inşallah” paylaşımında bulundu.

2015’TE URFA’DAN ADAY GÖSTERİLMİŞTİ

Yıldız Konal Süslü, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı gösterilmiş ancak seçilememişti. Süslü, 2018’de AK Parti MKYK üyeliğine seçilmişti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum