Karaköprü'de kırsal mahalledeki sentetik saha tamamlanma aşamasında;

Karaköprü'de kırsal mahalledeki sentetik saha tamamlanma aşamasında

Karaköprü Belediyesi tarafından kırsal Türkmen Mahallesinde yapılan sentetik çim sahanın tamamlanma aşamasına gelindi....

Karaköprü Belediyesi gençliğe ve spora yatırım yapmak için kırsaldaki gençleri spor tesisleriyle buluşturmaya devam ediyor.

İlçeye bağlı kırsal Türkmen Mahallesinde yapılan sentetik çim saha tamamlanma aşamasına gelirken, kısa süre sonra açılışı yapılarak kırsaldaki gençlerin ve çocukların hizmetine sunulacak.

Daha önce 19 kırsal mahallede sentetik çim saha hizmete sunulurken, kırsaldaki gençler bu sahalarda köyler arası turnuvalar düzenleyip spor faaliyetleri gerçekleştiriyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsal mahallelerin her anlamda gelişmesine önem verdiklerini dile getirerek kırsalda yaşayan çocuklara ve gençlere de yatırım yapmaya çalıştıklarını kaydetti. Baydilli, "Gençler bizim istikbale yönelik her zaman umudumuzu yeşertiyor. Biz de bu gençlere kırsalda yaşasa dahi merkezdeki hizmeti götürmek için çalışıyoruz. Kırsal mahallelerimizin kalkınmasına yönelik çalışmaların dışında kırsaldaki gençlerimizin spor yapabilecekleri alan oluşturmak adına sentetik çim sahalar yapıyoruz.

Türkmen mahallemizdeki sahamızın yapımı bitmek üzere ve kısa süre sonra gençlerimiz, çocuklarımız dilediğince orada oyun oynayabilirler. Sentetik çim sahamız Türkmen mahallemizdeki ve çevre mahallelerdeki gençlere hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum