Gençler Haliliye Belediyesi ile üniversite sınavına hazırlanıyor;

Gençler Haliliye Belediyesi ile üniversite sınavına hazırlanıyor

Haliliye Belediyesi bünyesindeki üniversiteye hazırlık kursları ile sınavlara sıkı bir şekilde hazırlanan gençler, düzenli olarak yapılan AYT ve TYT deneme sınavlarıyla kendilerini ölçme şansı yakalıyor...

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü üniversite sınavına hazırlanıp ter döken gençleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye bünyesindeki çalışma salonları ve kütüphaneler ile üniversiteye hazırlanan gençler, hem konu tekrarı yapıyor, hem de soru çözümleri ile eksik konularını tamamlama şansı yakalıyor.

Öğrenciler bu merkez ve kütüphanelerde periyodik olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testi (TYT) denemeleri ile kendilerini ölçme şansı yakalıyor. Son olarak yapılan AYT ve TYT Deneme Sınavıyla ter döken öğrenciler, sunulan ortam ile sınav heyecanlarını yenme fırsatı bulduklarını kaydederek, eksik konularını da böylelikle tamamladıklarını belirtti.

Düzenli olarak yapılan deneme sınavlarıyla hayallerine hazırlandıklarını ifade eden gençler, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum