Viranşehir'de vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı;

Viranşehir'de vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı

Viranşehir Belediyesi, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde vatandaşlara kandil simidi dağıttı....

Viranşehir Belediyesi, mübarek kandil günlerinde geleneksel hale getirdiği kandil simidi dağıtımını Kadir Gecesi'nde de gerçekleştirdi. 

Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde; ilçe merkezindeki tüm camilerde teravih namazının ardından cami önüne kurulan stantlarda cami cemaatine kandil simidi ikramında bulundu. 

Mübarek gecede teravih namazı çıkışı vatandaşların kandilini tebrik eden ekipler, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin de selamlarını iletti. 

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, tüm kandil ve dini günlerde gelenek haline getirdikleri ikramların devam ettiğini belirterek, “Bin aydan daha hayırlı olan Mübarek Kadir gecesinde de camilerimize gelip ibadetlerini yapan cami cemaatimize ve vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi bu mübarek gecede de simit ikramında bulunduk. Bu mübarek gecenin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularımızın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum