Şanlıurfa’da çocukken çıkan yangında yüzü yanan kadın destek bekliyor;

Şanlıurfa’da çocukken çıkan yangında yüzü yanan kadın destek bekliyor

Şanlıurfa’da çocukken evinde çıkan yangın nedeniyle yüzünde yanıklar oluşan Adile Hanım, ameliyat olup yeni bir hayata başlamak istiyor. Maddi desteğe ihtiyacı olan kadın yardım bekliyor....

ŞANLIURFA –Şanlıurfa’da 5 yaşında iken evinde çıkan yangın sebebiyle yüzünde yanıklar oluşan Adile Hanım, yeniden sağlığına kavuşması için maddi desteğe ihtiyaç duyuyor.

 Aktivist Emine Gizem Çetiner, Adile Hanım ile birlikle çektiği videoyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak destek istedi.

Aktivist Emine Gizem Çetiner, “Bugün kız kardeşimiz Adile ile birlikteydik. Adile, 5 yaşındayken evinde çıkan yangından dolayı yüzü yanmış. Ameliyat olup yeni bir hayata başlamak istiyor. O'nun elinden tutarsak hayata gülümseyerek bakacak” dedi.

Hayırseverlerden destek isteyen Adile Hanım da, “Ben henüz 5 yaşındayken evde çıkan yangın nedeniyle yüzümde yanıklar oluştu. Daha öncede çeşitli ameliyatlar oldum ama iyi olmadı. Sağlığıma kavuşmak için maddi desteğe ihtiyacım var. Yeni bir hayata başlamak için sizlere ihtiyacım var” ifadelerini kullandı.


BİHA



 

 

 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum