Gastrokent Urfa Dernek Başkanı Abdurrahman Acar'dan Bayram Mesajı;

Gastrokent Urfa Dernek Başkanı Abdurrahman Acar'dan Bayram Mesajı

Şanlıurfa gastrokent urfa dernek başkanı ve BONEGA Turizm yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Acar'dan bayram mesajı...

 “İnsanların kaynaştığı, sevginin ve hoşgörünün hüküm sürdüğü bayramlar, milletimiz için her zaman önemli bir yer tutmaktadır. Büyüklerimizi ziyaret etmek, dostlarımızı ağırlamak, komşularımızla dayanışma içinde olmak, başkalarının acılarını ve sevinçlerini paylaşmak bu günlerdeki güzel hasletlerimizdendir. Bu güzel geleneklerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak, hepimizin en büyük arzusudur.

Bu özel günlerde sevdiklerimizle bir araya gelerek birlikte güzel anılar biriktiririz. Ancak, unutmamamız gereken bir şey var; bayramlar, herkes için önem taşıyor. Bu sebeple, bu Ramazan Bayramı'nda ailemizin ve dostlarımızın yanı sıra yoksul, ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve yetim kardeşlerimize de gönlümüzde özel bir yer ayırmalıyız. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeli ve sevgimizi en samimi şekilde paylaşmalıyız.

 Bunlarla birlikte önemli bir husus daha var. Bayram günlerinin gereğince kalbimizde hissettiğimiz “sevdiklerimizle bir arada olma arzusu”, bildiğiniz üzere bayram süresince trafik yoğunluğunu da artırıyor. Bu nedenle, sevdiklerimizi ziyaret ederken trafikte azami dikkatli olmamız gerekmektedir. Tatlı bayram günlerinin matem havasına bürünmemesi için, trafik kurallarına uymak ve seyir halinde dikkatli olmak büyük önem taşıyor.

 Bu samimi duygu ve düşüncelerimle, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli aileleri başta olmak üzere bütün Şanlıurfalı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Bu güzel günlerin memleketimize ve bütün dünya insanlığına barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.”


11NİSAN HABER

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum