Şanlıurfaspor evinde 1 puana razı oldu;

Şanlıurfaspor evinde 1 puana razı oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 34. hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor, sahasında Somaspor ile 0-0 berabere kalarak zirve yarışında yara aldı....

ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta 34. hafta karşılaşmalarında Şanlıurfaspor sahasında Somaspor ile karşılaştı.

11 Nisan Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayan maçı Enes Kanpara yönetti. Kanpara’nın yardımcılıklarını Tuncay Ercan ve Oğuzhan Yazır yaptı. Ömer Kocabey ise maçın dördüncü hakemliği görevini üstlendi.

PFDK'nın, 23. haftada Esenler Erokspor’u ağırladığı müsabakada çıkan olaylar nedeniyle ceza verdiği Şanlıurfaspor bu maçı seyircisiz oynadı.

Müsabakanın ilk yarısında her iki takım da birbirlerine üstünlük sağlayamayınca, takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikte gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da buldukları atakları gole çeviremeyince karşılaşma başladığı gibi bitti: 0-0.

Şanlıurfaspor bu beraberlikle puanını 66’ya çıkararak ikinci sıradaki yerini korudu. Rakip Somaspor ise 48 puanda kalarak grupta 8. sırada kendine yer buldu.

STAD: 11 Nisan Stadyumu

HAKEMLER: Enes Kanpara, Tuncay Ercan, Oğuzhan Yazır, Ömer Kocabey

ŞANLIURFASPOR: 45. Aydın Bağ, 93. Barış Gök, 27. Mehmet Yiğit, 6. Feyyaz Belen, 61. Semih Karadeniz, 66. Mehmet Alp Kurt, 18. Erkam Develi, 42. Adem Eren Kabak, 74. Mert Çapar, 17. Doğacan Diker, 9. Kemal Rüzgar

SOMASPOR: 13. Muharrem Tunay Meral, 3. Yavuzhan Keleşoğlu, 4. Kadir Kurt, 5. Oğuzhan Yıldırım, 17. Ahmet Hakan Demirli, 20. Yusuf Tursun, 24. Erdem Aygül, 27. Eray Korkmaz, 37. Enes Tayfun, 90. Şener Kaya, 99. Emrecan Bulut.

BİHA 




Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum