AK Parti Adayı Önen iş insanları ve vatandaşlardan destek istedi;

AK Parti Adayı Önen iş insanları ve vatandaşlardan destek istedi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdulkadir Emin Önen, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve iş insanlarıyla bir araya geldi....

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdulkadir Emin Önen, seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ile esnaf, STK temsilcileri ve iş insanlarını ziyaret etti.

İş insanı Cengiz Bucak, iş insanı Hüseyin Kolsuzoğlu ve ailelerini ziyaret eden Emin Önen ve beraberindekiler, otogar esnafıyla da bir araya geldi. Burada onların talep ve önerilerini dinleyen Önen, 14 Mayıs seçiminin önemini anlatarak destek istedi.

Daha sonra 4’üncü Murad Kültür Merkezinde kurs gören kadınları ziyaret eden Emin Önen, AK Parti döneminde Şanlıurfa ve Türkiye genelinde yapılan hizmetleri anlattı.

Ardından hayırseverler tarafından kurulan, Şanlıurfa’da yıllardır hizmet veren Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ni ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi alan Önen, Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi sorumlularından Ali Topal’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum