Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yavuz’dan 1 Mayıs mesajı;

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yavuz’dan 1 Mayıs mesajı

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İsmail Yavuz, 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili mesajında, “İşçinin bayramı 14 Mayıs'ta olacaktır” ifadesini kullandı....

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İsmail Yavuz, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Milli Görüş olarak çalışan işçinin, emeklinin refah seviyesi yükselmeden ülkede bir bayramdan söz etmenin zor olacağını her daim ifade ettiklerini belirttiği mesajında Yavuz, şu ifadeleri kullandı:

“1996 yılında 54. hükümet başkanlığında merhum Necmettin Erbakan hocamız, ‘son 50 yılın en yüksek zam oranı’ olarak açıklanan zammın iki katından fazlasını asgari ücretlilere vermişti.

Asgari ücretteki son zam ‘son 50 yılın en yüksek artışı’ olarak duyuruldu ama Erbakan Hoca’nın 54. hükümetinde  ‘yüzde 102’ oranındaki zammına ve borçlanmadan ‘denk bütçe’ ile kapattığı döneme hâlâ yaklaşılmış değil.

Hükümetin ‘son 50 yılın en yüksek zammı’ olarak dile getirdiği asgari ücret zammı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın 25 yıl önceki 54. hükümet  başbakanlığı dönemde  verdiği zammın yakınından, uzağından GEÇEMİYOR.”

Yavuz, “Efsane Başbakan” Erbakan’ın hiçbir şeye zam yapmadan, ek vergi koymadan Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki tek denk bütçeyi gerçekleştirdiğini hatırlatarak, “Aziz milletimizin kıymetli evlatlarına sesleniyorum, daha önce yaptık, yine geleceğiz ve yine yapacağız Allah'ın izniyle” ifadelerini kullandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum