AK Parti adayı Eyyüpoğlu, her gün farklı noktada vatandaşlarla buluşuyor;

AK Parti adayı Eyyüpoğlu, her gün farklı noktada vatandaşlarla buluşuyor

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Eyyüpoğlu, her gün farklı bir noktada vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor....

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi Şanlıurfa’da milletvekili adaylarının çalışmaları sürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Eyyüpoğlu da ilk günden bu yana yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor. Eyyüpoğlu, her gün farklı bir ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken, akşam ise kırsal mahallerde ev gezilerini sürdürüyor.

Eyyüpoğlu’nun Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesindeki ziyaretine Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile AK Parti il ve ilçe teşkilat üyeleri eşlik etti.

Günün sonunda bir değerlendirmede bulunan Eyyüpoğlu, “Haliliye ilçemizin Süleymaniye mahallesini geziyoruz. Allah’ın izni ile ilk gün olduğu gibi son güne kadar saha çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşlarımız ve esnaflarımızı ziyaretlerimizde görüyoruz ki, hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımıza teveccühleri hat safhada, Allah’ın izni ile ilk turda en yüksek oy ile Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’mizi seçeceklerine inanıyorum” dedi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum