Haliliye’de yol çalışmaları devam ediyor;

Haliliye’de yol çalışmaları devam ediyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez mahallelerde sıcak asfalt ve kırsal mahallelerde stabilize yol çalışmasıyla konforun arttığı yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor....

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerdeki yol çalışmalarına devam ediyor.

Altyapı hizmetlerinde ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını sürdüren fen işleri müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor.

Yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişleten ekipler, stabilize yol çalışmalarıyla da yolların konforunu artırıyor.

 Bu kapsamda Çiçekli kırsal Mahallesinde stabilize yol çalışmasıyla yolları yenileyen ekipler, kısa sürede tamamladıkları yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Devteyşti ve Ertuğrul Gazi Mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarıyla devam ediyor. Merkez mahallelerde deforme olan yollarda ise ekipler yeni sıcak asfalt çalışması öncesinde eski asfaltların söküm işlemlerinin gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından merkez mahallerde devam eden sıcak asfalt ve kırsal mahallerde süren stabilize yol çalışmalarının periyodik olarak tüm mahallelerde tamamlanması hedefleniyor.

 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum