Vali Ayhan’dan sağlık teşkilatına başarı belgesi;

Vali Ayhan’dan sağlık teşkilatına başarı belgesi

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanlarına başarı belgesi verdi....

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Kahramanmaraş merkezli Şanlıurfa dâhil 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 depremlerin ardından kentte meydana gelen sel felaketinde ilk gününden itibaren sağlık hizmetinin aksamaması için çaba sarf eden katkı sunan sağlık teşkilatlarına başarı belgesi taktim etti.

Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Ögr. Üyesi Dr. Faruk Günak, Destek Hizmetleri Başkanı Halil Beyazkendir, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ögr. Üyesi Dr. Abdullah Solmaz, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Rıfat Kemal Aydın, Personel Hizmetleri Başkanı İbrahim Demir, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç.Dr. Eyüp Şeyhanlı ve SGG Başkanlığı adına Nezif Pakır’a teşekkür eden Vali Ayhan daha sonra sağlık ekibine başarı belgesi takdim etti.

Vali Ayhan, “Deprem zamanında en hızlı aksiyon alan ilimizde de şahitlik ettiğimiz sağlık teşkilatıydı. İlimizde kendi yükümüz değil komşu illerimizin de yükünü kaldırdık. Hiçbir olumsuzluk ile karşılaşmadığımızı ifade etmek istiyorum. İlimize nakil edilen hastalar değil hasta yakınları ile de bire bir ilgilenme konusunda kahramanlık hikâyeleri yazdınız. Yolunuz bahtınız açık olsun ” ifadelerini kullandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum