Büyükşehir personellerine iş güvenliği semineri;

Büyükşehir personellerine iş güvenliği semineri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘’İş Sağlığı ve Güvenliği’’ Haftası kapsamında personellere yönelik uygulamalı olarak eğitim semineri düzenledi....

 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘’İş Sağlığı ve Güvenliği’’ Haftası kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından eğitim semineri düzenlendi.


İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından sahada düzenlenen seminerlerde iş güvenliğinde alınacak olan önlemler uygulamalı olarak anlatıldı.

Kazasız, sağlıklı ve güvenli bir iş yaşamının oluşturulması, çalışma yaşamında çalışanların sağlığına zarar verebilecek etkenlerin önceden belirlenerek gereken önlemlerin alınması, iş kazası geçirmeden,  meslek hastalıklarına yakalanmadan, rahat ve güvenli bir ortamda çalışmalarının sağlanması, çalışanların ruhsal ve bedensel sağlıklarının korunmasına yönelik düzenlenen seminerde sahada personellere anlatıldı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bağlı İşçi Sağlığı İş Güvenliği ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından farkındalık ve bilinçlendirmeyi artırmak amacıyla afiş ve broşürler bastırılarak hizmet binalarında ve iş sahalarında dağıtımı yapılarak personeller iş güvenliği konusunda bilgilendirildi.

 

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum