Önen’den pasaj esnafına ziyaret;

Önen’den pasaj esnafına ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdulkadir Emin Önen, şehir merkezinde bulunan ve ekonominin kalbi olarak nitelendirilen pasaj esnafını ziyaret etti....

14 Mayıs seçim çalışmalarını Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile birlikte Sarayönü Cadde esnafını ziyaret ederek sürdüren Önen, Kapaklı, Japon, Avrupa ve Dünya İş Merkezinde bulunan esnaf ile bir araya geldi.

 

Daha sonra Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile Öncel Der'in aile toplantısına katılan Önen, seçimlere iki gün kala siyasetin çirkinleştiğini ifade ederek,” Kaset kumpasları ile ne kadar büyük oyunlar oynandığını görüyoruz. Bunlar bir tarafa, bizler hizmet siyaseti yürütmeye devam ediyoruz. Bir parti düşünün ki kurulduğu günden beri iktidar olsun ve 21 senedir girdiği bütün seçimleri kazansın! Bu bir tesadüf olamaz. Bunun ideoloji değil de hizmet partisi olduğunu düşünürsek çıtayı daha yukarı ya taşımadığınız takdirde, muhakkak eksik, negatif ve sizi yoldan alıkoyacak birçok şeyle karşılaşırsınız. Ama AK Parti çıtayı hep daha yukarıya koyduğu için, vaatlerini gerçekleştirdiği için, hamdolsun bugün yine alnımızın akıyla karşınızda durabiliyoruz” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdulkadir Emin Önen, gün sonunda ise seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi.

 

BİHA

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum