Şanlıurfalı isimlerden hangileri meclise girdi;

Şanlıurfalı isimlerden hangileri meclise girdi

14 Mayıs seçimlerinin sonuçları henüz netlik kazanmazken, meclise giren Şanlıurfalı isimlerde merak konusu oldu. Peki, Şanlıurfalı vekil adaylarından hangileri milletvekili oldu?...

Türkiye, cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem parlamento seçimleri için sandığa gitti. Henüz seçim sonuçları netlik kazanmazken resmi olmayan istatistiklere göre, TBMM’de partilerin aldığı oy oranları doğrultusunda milletvekili dağılımı da şekillendi.

Milletvekilliği seçimlerinde Şanlıurfalı pek çok isimde farklı illerde aday olmuştu. 14 Mayıs milletvekilliği seçimlerinde vekil adayı olan Şanlıurfalı isimlerin hangileri parlamentoya girebildi?

Şanlıurfalı olup da farklı illerden 28. Dönem Milletvekilleri Genel Seçimlerine giren Hazine ve Maliye Bakanı  Nureddin Nebati Mersin'den, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba İYİ Parti Ankara 1. Bölgeden, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan İzmir 2. Bölge’den ve Ömer Faruk Gergerlioğlu da Kocaeli’den Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nden milletvekili seçildi.

 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum