Antep’e uçuşların iptal edildiği olayda bekleyen Urfalılara direkt uçuş hakkı tanındı;

Antep’e uçuşların iptal edildiği olayda bekleyen Urfalılara direkt uçuş hakkı tanındı

Gaziantep Havalimanı'nda tanımlanamayan bir cisim olduğu gerekçesiyle uçuşların iptal edildiği olay ulusal basında gündem oldu. Olayın gündem olmasından sonra yolcuları mağdur etmemek için çözüm bulmaya çalışan hava yolu şirketleri, Şanlıurfalı vatandaşlara direk uçuş hakkı tanıdı....

Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan bir cisim görüldüğünün rapor edilmesi üzerine gece yarısından bu yana Gaziantep Havalimanı'nda uçakların iniş ve kalkış işlemleri durduruldu.

Aralarında Şanlıurfalı vatandaşların da olduğu yüzlerce yolcunun mağduriyet yaşadığı uçuşların iptal edilmesi olayı, ulusal basında gündem oldu.

Olayın gündem olmasından sonra uçuş bekleyen Şanlıurfalı vatandaşlara Antep’e değil de, direk Urfa’ya uçuş hakkı tanındı.

Bu arada uçuşların iptal edilmesinin, 104’üncü kuruluş yıl dönümü gününe denk geldiği Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne (DHMİ) ise sosyal medyada tepki yağdı. Küçük çocuklarıyla birlikte uçuş bekleyen birçok yolcu kurumun kendilerini konuyla ilgili herhangi bir bilgi vermeden bekletmesinden şikayetçi oldu.

Kimi yolcular da 8 saatten fazla bekletilip herhangi bir açıklama ve müdahale yapılmamasını eleştirerek, kurumdan bir an önce bir çözüm bulunmasını talep etti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum