Şanlıurfa temsilcisi turu rövanşa bıraktı;

Şanlıurfa temsilcisi turu rövanşa bıraktı

TFF 3. Lig play-off yarı final karşılaşmaları kapsamında Karbel Karaköprü Belediyespor, sahasında 52 Orduspor FK ile 1-1 berabere kaldı. Rövanş maçı ise 5 Haziran'da saat 20.00'de Ordu'da oynanacak....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grubu 6. sırada tamamlayarak play-off'a yükselen ve ilk turda geçen hafta Belediye Kütahyaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek eleyen Karbel  Karaköprü Belediyespor, bugün ikinci tur maçında sahasında 52 Orduspor FK takımı ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı Oğuzhan Çakır yönetti. Çakır’ın yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ve Güner Mumcu Taştan yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Berkay Erdemir.

Faruk Çelik Stadı’nda oynanan karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi kırmızı siyahlı takım, ilk dakikalarda rakip kaleye etkili şutlar çekti. İki topu direkten dönen Urfa temsilcisi, aradığı golü 15. dakikada kaptan Halil Yılmaz ile buldu. Halil Yılmaz, kafa golü ile takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan konuk ekip 50. dakikada Gökhan Erdöl'ün attığı golle maça denge getirdi. Karşılamada başka gol olmayınca 1-1 sona erdi.

Rövanş maçı 5 Haziran'da saat 20.00'de Ordu'da oynanacak.

Maçı, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Tuğgeneral Mücahit Avkıran, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Haçim İzol ile Gençlik ve Spor Müdürü Halil Eren de izleyenler arasındaydı.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum