Şanlıurfalı sporcular Balıkkesir’deki turnuvaya damga vurdu;

Şanlıurfalı sporcular Balıkkesir’deki turnuvaya damga vurdu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde yetişen sporcular başarılarına bir yenisini daha ekledi. Balıkesir'de düzenlenen 2023 Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'na katılan Büyükşehirli sporcular turnuvadan 1 altın, 3 gümüş ve 2 de bronz madalya olmak üzere toplamda 6 madalya ile dönüyor....

2- 4 Haziran tarihleri arasında Balıkesir'de yapılan 2023 Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'na katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki sporcular turnuvaya damga vurdu.

Sporculardan Mehmet Emin Yavuz kendi kategorinde 1’nci olarak altın madalya aldı. Mustafa Zamir, Mustafa Çarıkçı ve Mustafa Demir ise kendi kategorilerinde 2’nci oldu ve gümüş madalya aldı.  S. Yusuf Yükkaldıran  ve Yağmur Çelik ise kendi kategorilerinde üçüncü oldu ve bronz madalya aldı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sporcuları tebrik etti. Beyazgül açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sizinle gurur duyuyorum gençler 2- 4 Haziran tarihleri arasında Balıkesir'de yapılan 2023 Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki sporcularımız turnuvaya damga vurmuşlar. İlk 3 dereceye girerek aynı zamanda Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek evlatlarımızı kutluyorum. Başarılarınız daim olsun arkadaşlar.

Mehmet Emin Yavuz, Mustafa Zamir, Mustafa Çarkçı, Mustafa Demir, S. Yusuf Yükkaldıran, Yağmur Çelik.”

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum