Arama
Arama Sonuçları
PFDK cezaları belli oldu
Çorum FK maçı sonrası PFDK’ya sevk edilen Şanlıurfaspor'a ceza yağdı.
Birecik’te Mehmet Begit’in ağabeyi tutuklandı
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturma neticesinde gözaltına alınan Mehmet Begit’in ağabeyi Halil Begit tutuklandı.
Şanlıurfa’da minikler Kur'an'a geçti
Birecik İlçe Müftülüğü Bekir Barış 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minikler Kur’an-ı Kerim öğrenmenin sevincini yaşadı.
Karaköprü'de tarfik kazası: 1 yaralı
Karaköprü’de bulunan Balıkayağı Kavşak çalışmasında feci bir kaza meydana geldi. Yolda seyir halinde olan otomobil kazı alanındaki kamyonun dorsesine uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.
Haliliye'de 5 mahallede kilitli parke ve stabilize yol çalışması
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında İmam Bakır, Bamyasuyu, İpekyol ve Süleymaniye Mahallelerinde kilitli beton parke taşı ile yolları onarırken, Köse Mahallesinde ise stabilize yol çalışması yaptı.
Eyyübiye’de 7 mahallede eş zamanlı çalışma
Eyyübiye’de 7 ayrı mahallede doğal gaz, internet, elektrik gibi altyapı hizmetleri nedeniyle kazılarla bozulan yolların bakım-onarım çalışmaları devam ediyor.
Haliliye’de yaşlıların hanelerini belediye temizliyor
Haliliye Belediyesi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile haneleri temizlemeye devam ediyor. Belediyenin hizmetinden 576 vatandaş faydalanıyor.
Şanlıurfaspor deplasmandan 1 puanla dönüyor
Şanlıufaspor ligin bitime bir hafta kala deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kalarak, kendini ateşe attı.
Vali Hasan Şıldak Halfeti’de incelemede bulundu
Vali Hasan Şıldak, Halfeti’de deprem konutlarını inceledi, ardından eski Halfeti Çarşı Merkezi’nde esnafı ziyaret ederek yerli ve yabancı turistlerle bir araya geldi.
Haliliye'de klima hortumu yüksek gerilim hattına değdi! İşçi ağır yaralandı
Haliliye’de binadaki daireye klima takarken hortumun yüksek gerilim hattına değmesi sonucu elektrik akımına kapılan küçük yaştaki işçi ağır yaralandı.
Haliliyeli gençler milli takıma gitmeye hak kazandı
Haliliye Belediyesinin gençlerin hizmetine sunduğu judo kursundan eğitim alan öğrenciler, Türkiye Şampiyonu oldu. Kentin gururu olan genç sporcular, milli takıma gitmeye hak kazandı.
Şanlıurfa'dan yüzmede büyük başarı! 3 madalya kazandılar
Şanlıurfalı sporcular Konya’da düzenlenen yüzme finallerinde dereceye girerek madalya kazandılar.
Şanlıurfa’da 4 sahte kamu görevlisi suçüstü yakalandı!
Eyyübiye’de emniyet ekipleri tarafından kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran 4 şüpheli suçüstü yakalandı. Soruşturmada, şüphelilerin 23 vatandaşı toplamda 3 milyon 250 bin TL dolandırdığı tespit edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şanlıurfa merkezli 7 ilde dolandırıcılık çetesi çökertildi: 18 tutuklama
Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Şanlıurfa merkezli 7 ilde 23 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, kendilerini kamu personeli olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları şüphesiyle 22 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 18'i cezaevine teslim edildi.
Haliliye’de deforme yollar onarılıyor
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Devteyşti Mahallesinde yürüttüğü altyapı çalışmaları kapsamında deforme olmuş yolları onarırken, Ahmet Yesevi Mahallesinde yeni açılan yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla konforlu hale getiriyor.
Şanlıurfa’da ‘Orman Benim’ kampanyası yarın yapılacak
Orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla bütün illerde yarın "Orman Benim" kampanyası düzenlenecek. Şanlıurfa’da valilik ve Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde yapılacak etkinlik Göbeklitepe yakınlarındaki Ortaören mevkiinde düzenlenecek.
Cihat Arslan: İki maçı kazanıp kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, düzenlediği basın toplantısında takımın ligde kalma hedefi ve son 2 maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Arslan, takımın son 10 günde iki önemli maça çıkacağını ve hala avantajlı bir konumda olduklarını belirterek, kalan iki maçı kazanarak ligde kalmak istediklerini söyledi. Taraftarlara ve şehire birlik ve beraberlik çağrısı yapan Arslan, “Seneye hayalim bu takımla Süper Lig yapabilmek.” dedi. Eyüpspor maçının ardından “Şehrimizde önemli bir yerde olan bir kişi, takım düşerse düşsün demiş.” sözlerine ilişkin ise Arslan,” Şanlıurfaspor’un düşmesini istemek büyük bir cehalet ve cesaret” dedi.
Şanlıurfa merkezli 7 ilde nitelikli dolandırıcılık operasyonu
Şanlıurfa merkezli 7 ilde kendilerini hakim, savcı, polis olarak tanıtarak iletişim yoluyla nitelikli dolandırıcılık yapanlara yönelik operasyon yapıldı. Kurbanlarının 7 milyon 560 bin lirasını dolandıran 21 şüpheli gözaltına alındı.
Haliliye Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek
Haliliye Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürdüğü aşevi hizmetiyle her gün 4 binden fazla vatandaşa sıcak yemek ulaştırıyor.
Şanlıurfaspor’un kaderini belirleyecek 2 maç!
Trendyol 1. Lig'de ilk sezonunu geçiren Astor Enerji Şanlıurfaspor, son 3 maçta galibiyet alamayarak ligde kalma mücadelesinde geriledi. Önce Bandırmaspor ile berabere kalan sarı yeşilli ekip, sonrasında Bodrumspor’a kaybetti. Son olarak Şampiyon Eyüpspor'a 3-1 mağlup olan sarı-yeşilliler, puanını 34'e yükseltti ve küme hattından sadece 1 puan önde kaldı. Ligde kalmak için kritik 2 maça çıkacak olan Şanlıurfaspor, bu karşılaşmalarda galip gelerek ligde kalmayı başarabilecek mi?
Şanlıurfaspor teknik direktöründen maç sonu önemli açıklamalar
Ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor ligin 32. haftasında kendi sahasında ağırladığı Eyüpspor’a 3-1 kaybetti. Kritik maçın ardından Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan’dan önemli açıklamalar geldi. Arslan, “Şehrimizde önemli bir yerde olan bir kişi, takım düşerse düşsün demiş. Yani çok enteresan.” dedi.
Şanlıurfaspor evinde mağlup oldu
Trendyol 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 32. haftasında kendi sahasında lider Eyüpspor’a mağlup oldu:1-3.
Siverek’te elektrik akımına kapılan adam vefat etti
Siverek’te elektrik akımına kapılan 48 yaşındaki Murat Gengeç hayatını kaybetti.
Hilvan’da tek taraflı kaza! 4 yaralı
Hilvan’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobil yoldan çıktı. Kazada 4 kişi yaralandı.
Karaköprü Belediyespor deplasmanda berabere kaldı!
TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyon olan Karaköprü Belediyespor ligin son haftasında deplasmanda Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ile 1-1 berabere kaldı.
Şanlıurfa’da jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek
Şanlıurfa’da jeotermal kaynak arama ruhsat sahası için ihaleye çıkıldı.
Şanlıurfa’da dolandırıcılık operasyonu: 6 kişi yakalandı
Akçakale’de kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp irtibat yoluyla nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen faillerin yakalanmasına yönelik kapsamlı çalışmalar neticesinde, 4 farklı ilde 4 mağduru 30 milyon TL dolandırdıkları tespit edilen 6 şüpheli yakalandı.
Vali Şıldak milli sporcuları kutladı
Vali Hasan Şıldak, Türkiye dereceleri ile gündeme gelen Suruç Hokey Takımını tebrik etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor U-15 Ligi’nde şampiyon
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Amatör U-15 Ligi’nde playoff final maçına çıktı. Maçın kazananını karşılıklı penaltı atışları belirledi.
Haliliye Belediyesi ile altyapı çalışmaları sürüyor
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, stabilize yol çalışmalarıyla Uzunköy Kırsal Mahallesinde konforlu yolları hizmete sunarken, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla İmam Bakır Mahallesinde ise altyapıyı iyileştiriyor.