Arama
Arama Sonuçları
Dolar ve euroda yükseliş durdu! İşte güncel kur fiyatları
Yatırımcılar ve vatandaşlar dolar ve euro fiyatlarını yakından takip ediyor. Döviz kurları alım satım fırsatını kaçırmak istemeyen yatırımcı ile vatandaşların merak ettikleri arasında. Peki, dolar ve euro 8 Mayıs 2024 Çarşamba gününde serbest piyasada kaç TL'den işlem görüyor? İşte döviz kurunda son durum…
Döviz kuru bugün ne kadar oldu?
Yatırımcılar ve vatandaşlar dolar ve euro fiyatlarını yakından takip ediyor. Döviz kurları alım satım fırsatını kaçırmak istemeyen yatırımcı ile vatandaşların merak ettikleri arasında. Peki, dolar ve euro 7 Mayıs 2024 Salı gününde serbest piyasada kaç TL'den işlem görüyor? İşte döviz kurunda son durum…
Yeni haftanın ilk gününe dolar ve euro nasıl başladı?
Yatırımcılar ve vatandaşlar dolar ve euro fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki, dolar ve euro haftanın ilk işlem gününe nasıl başladı? Dolar ve euro 6 Mayıs 2024 Pazartesi gününde serbest piyasada kaç TL'den işlem görüyor? İşte döviz kurunda son durum…
Başkan Mehmet Yavuz yeniden seçildi
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Mehmet Yavuz, güven tazeledi.
Şanlıurfaspor futbolcularından maddi sorunlara tepki
Şanlıurfaspor futbolcuları, sezon başından beri devam eden maddi sorunlara tepki göstererek bir açıklama yayımladı. Açıklamada, futbolcuların sözleşme gereği maç başı alacaklarının tamamının sezon sonuna bırakıldığı, yabancı futbolcuların maaşlarının ödenmediği ve hocalar ile klüp çalışanlarının da maaşlarının geciktiği belirtildi.
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı!
Türkiye'nin nisan ayı enflasyon rakamları belli oldu. Enflasyon nisan ayında aylık bazda yüzde 3,18 artış kaydetti. Yıllık enflasyon yüzde 69,80'e yükseldi.
Şanlıurfalı sporcular 15 madalya ile rekor kırdı
Türkiye Atıcılık Federasyonu tarafından Elazığ’da gerçekleştirilen Havalı Silahlar Egemenlik Bölge Şampiyonası yarışmasına katılan Şanlıurfalı sporcular 15 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Şanlıurfa’da ‘Orman Benim’ kampanyası yarın yapılacak
Orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla bütün illerde yarın "Orman Benim" kampanyası düzenlenecek. Şanlıurfa’da valilik ve Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde yapılacak etkinlik Göbeklitepe yakınlarındaki Ortaören mevkiinde düzenlenecek.
2 Mayıs Perşembe güncel döviz kuru
Dolar ve euro fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar ve vatandaşlar, döviz kurlarındaki son durumu merak ediyor. İşte 2 Mayıs 2024 Perşembe günü için en güncel döviz kuru
Kudüs’te şehit edilen Şanlıurfalı imam hatip için taziye düzenlenecek
İşgal altındaki Kudüs’te İsrail polisinin şehit ettiği Şanlıurfalı imam hatip Hasan Saklanan ile ilgili Şanlıurfa Müftülüğü bir açıklama yayımladı. Açıklamada Saklanan’ın, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 28 Nisan’da düzenlediği dört günlük Kudüs ziyaret turuna katıldığı, bu ziyaret sırasında yaşanan çatışmada İsrail polislerinin silahla müdahalesi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Saklanan’ın taziyesinin nerede yapılacağı belli oldu.
Başkan Canpolat’tan 1 Mayıs mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “İşçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir çalışma hayatı geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Şanlıurfalı 23 yaşındaki hemşire Osmaniye’de hayatını kaybetti!
Şanlıurfalı 23 yaşındaki hemşire Tuğçe A. Osmaniye’de geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Tuğçe A.’nın bugün doğum günün olduğu öğrenildi.
Ekonomik güven endeksi yüzde 1 azaldı
Ekonomik güven endeksi, nisanda aylık bazda yüzde 1 azalarak 99 değerini aldı.
Yeni haftada dolar ve euro fiyatları
Dolar ve euro, Türkiye'de döviz girdisi nedeniyle birçok ürün ve hizmetin fiyatında belirleyici durumda. Haliyle dolar ve euro kuru her gün en çok merak edilen konuların başında geliyor. Döviz piyasalarında yaşanan hareketlilik, yatırımcıların ve vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki dolar ve euro yeni haftaya nasıl başladı? İşte 29 Nisan 2024 Pazartesi gününe ilişkin döviz kuru fiyatları…
Şanlıurfa’da sesler yine Gazze için yükseldi! “Zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durun”
Gazze’de devam eden soykırıma dikkat çekmek ve Türkiye'nin işgalci rejimle olan ticaretinin sonlandırılması amacıyla yaklaşık 30 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenlendi. Şanlıurfa’daki basın açıklamasını ise Kitap Vakfı yaptı. Açıklamayı okuyan Kitap Vakfı Başkanı Mustafa Fuad Balıkçı, “İktidara çağrımız; zulme sadece sözle değil gerçekten karşı durması, Gazze tamamen yok olduktan sonra değil hemen şimdi somut adımlar atması.” dedi.
Akşener: Son kez karşınızdayım
Yerel seçimlerde hezimete uğrayan İYİ Parti’nin olağanüstü kurultayı bugün yapılıyor. Kurultayda aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener, kürsüde son kez partililere seslendi.
Düz görmeye başladı: Şanlıurfa'da 68 yıl sonra gelen mutluluk
Şanlıurfa'da yaşayan ve 68 yıldır gözleri şaşı olan İsmail Çobanlı Harran Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan başarılı şaşılık operasyonuyla dünyayı düz görmeye başladı.
Dolar ve euro bugün ne kadar oldu?
Dolar ve euro, Türkiye'de döviz girdisi nedeniyle birçok ürün ve hizmetin fiyatında belirleyici durumda. Haliyle dolar ve euro kuru her gün en çok merak edilen konuların başında geliyor. Döviz piyasalarında yaşanan hareketlilik, yatırımcıların ve vatandaşların ilgisini çekiyor. Güncel dolar ve euro fiyatları ne? İşte 26 Nisan 2024 Cuma gününe ilişkin döviz kuru fiyatları…
Harran Üniversitesi Hastanesi’nden 25 Nisan Dünya Sıtma Günü mesajı
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fadile Yıldız Zeyrek, 25 Nisan Dünya Sıtma Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.
Dolar ve euroda günün ilk rakamları belli oldu
Dolar kuru özellikle son dönemde yatırımcıların yakın takibinde yer alıyor. Döviz piyasalarında yaşanan hareketlilik, yatırımcıların ve vatandaşların ilgisini çekiyor. Güncel dolar ve euro fiyatları ne? İşte 25 Nisan 2024 Perşembe gününe ilişkin döviz kuru fiyatları…
Yerli turistlerin yurt içi seyahat harcamaları arttı
Yurt içinde ikamet eden 9 milyon 616 bin kişi seyahate çıktı.
Şanlıurfa’da çeltik tohumu toprakla buluştu
Türkiye'nin önemli hububat üretim merkezlerinin başında gelen Şanlıurfa'da Karacadağ eteklerinde üretilen doğal çeltik üretimi için toprağa tohum serpilmeye başlandı. İlk çeltik tohumunu yere serpen Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, “Volkanik su ile organik bir şekilde üretilen pirinç türü içerisinde hiç bir katkı maddesi ve kimyasal ilaç kullanımı bulunmamaktadır” dedi.
Şanlıurfa’daki tüyler ürperten cinayette kadın detayı
Karaköprü’de bahçesindeki konteynerde çıkan yangında cesedi bulunan 43 yaşındaki Şakir Topçu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Topçu’nun gözaltına alınan arkadaşı Adem Güzey’in ifadesinde, imam nikahıyla yaşadığı ve kısa süre önce ayrıldığı kadınla Topçu’nun ilişkisinin olduğunu öğrendiğini, bu nedenle de onu öldürdüğünü söylediği belirtildi.
Meslekte 25 yılını tamamlayan aile hekimlerine plaket
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından meslekte 25 yılını tamamlayan aile hekimlerine plaket verildi.
Yeni haftanın ilk gününde döviz kurları…
Dolar ve euro alış satış fiyatlarında son durum haftanın son işlem gününde, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Orta Doğu'da yaşanan gerginliğin piyasaları nasıl etkileyeceği yakından takip ediliyor. Savaş geriliminin gölgesinde dolar ve euro yeni haftaya nasıl başladı? İşte 22 Nisan 2024 Pazartesi günü döviz kurunda son durum…
Şanlıurfa’da buz satıcıları sezonu erken açtı
Şanlıurfa’da yaz bu yıl erken geldi. Sıcaklıkların şimdiden etkili olduğu kentte termometreler çoktan 30 dereceleri gördü. Şanlıurfalıların sıcak havada tükettiği ürünlerden olan buzun satışlarına dolayısıyla bu yıl erken başlandı. Buz üretimi yapan esnaf Muhammed Demir, sıcaklıklardan dolayı sezonu erken açtıklarını belirtti. Bu yıl buz fiyatları artan maliyetlerden dolayı neredeyse iki katına çıktı.
Başkan Kuş: Kito deresi parkı hayırlı olsun
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Osmanlı ve Yenice mahallelerine nefes aldıracak Kito Deresi Yaşam Parkı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Oyun grupları montajının tamamlandığı parkta çocukların sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Kuş, parktaki diğer imalat çalışmalarının da bu hafta içerisinde tamamlanacağını söyledi.
PFDK’dan Şanlıurfaspor’a çirkin tezahürat cezası
Şanlıurfaspor'a ligde son oynadığı Bandırmaspor maçındaki kötü tezahürattan dolayı ihtar cezası verildi. Çirkin ve kötü tezahüratın olduğu tribünde oturan taraftarların elektronik bilet kartları bloke edildi, bu taraftarlar takımın kendi evinde oynayacağı Eyüpspor maçında stada giremeyecek.
Şanlıurfa'da konut satışlarında artış var
Türkiye genelinde konut satışları mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu. Şanlıurfa’da ise mart ayında konut satışları bir önceki aya göre artış gösterdi.
Görevi başında öldürülen doktor Şanlıurfa’da unutulmadı
Türk Tabipler Birliği ve Şanlıurfa Tabip Odası tarafından “Sağlıkta Şiddete Karşı Mücadele Günü” dolayısıyla bugün Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak, basın açıklaması ve 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.