Arama
Arama Sonuçları
Akçakale'de telefon dolandırıcılığı operasyonu: 6 gözaltı
Akçakale’de vatandaşları 9 milyon lira dolandırılan sahte savcı ve polis telefon dolandırıcısına operasyon düzenlendi. Operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4’ü tutuklandı. Aramalarda dijital materyaller ele geçirildi.
Şanlıurfa’da yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı
Karaköprü’de yolun karşısına geçmeye çalışan yaya, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.
Coşkun: Eğitim çalışanlarının alım gücü artırılmalıdır
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, yeni eğitim-öğretim döneminde öğretmen açığı, düşük ek ders ücretleri ve mülakatla öğretmen atamalarına çözüm bulunması gerektiğini vurguladı. Coşkun, öğretmenlerin iş motivasyonunu artıracak adımların bir an önce atılması gerektiğini belirtti.
Suruç Devlet Hastanesi'nde KBRN tatbikatı
Suruç Devlet Hastanesi’nde kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer olaylara müdahaleyi test etmek amacıyla eğitim tatbikat yapıldı.
Şanlıurfa’da sağlık çalışanları kan bağışında bulundu!
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü personelleri, toplum sağlığına katkıda bulunmak amacıyla kan bağışında bulundu.
Coşkun: Kamu görevlisi emeklilerinin sesi duyularak beklentileri karşılanmalıdır
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, TÜİK tarafından açıklanan Ağustos ayı enflasyon oranına ilişkin açıklama yaptı. Coşkun, Ağustos ayında enflasyonun yüzde 2,47 oranında arttığını, yıllık enflasyonun ise yüzde 51,97 olarak gerçekleştiğini belirtti. Ancak Coşkun, enflasyonun oransal olarak düşmesinin vatandaşların günlük harcamalarına yansıyan bir iyileşme getirmediğine dikkat çekti.
Şanlıurfa’da 13’üncü kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti
Karaköprü’de iddiaya göre, bir inşaatın 13’üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti.
Başkan Canpolat Zabıta Haftası mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Her zaman gecesini gündüzüne katan zabıta birimindeki tüm çalışanlarımızı tebrik ediyorum” dedi.
Şanlıurfa'da feci kaza kameraya yansıdı
Karaköprü’de otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti. Kaza anı bir iş yerin güvenlik kamerasına yansıdı.
Şanlıurfa’da otomobilin çarptığı kadın öldü
Karaköprü’de karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadına otomobil çarptı. Ağır yaralanan kadın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Karaköprü’de otomobilin çarptığı kadın yaralandı
Karaköprü’de karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadına otomobil çarptı.
Eyyübiye’de elektrik akımına kapılan çocuk hayatını kaybetti
Eyyübiye’de elektrik motoruyla çalışan çeşmeden su doldurduğu esnada elektrik akımına kapılan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Hilvan’da ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Hilvan’da emniyet ekipleri, düzenledikleri operasyonla bir ruhsatsız tabanca ve şarjör ele geçirdi, olayla ilgili şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Şanlıurfa’da telefon dolandırıcılığı operasyonu: 1 gözaltı
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde vatandaşları 777 bin lira dolandırılan sahte savcı, polis telefon dolandırıcısına operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
HALİLİYE BELEDİYESİ TERCİH DESTEK MERKEZİ HİZMETTE
Eğitime öncelik veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile gençlerin üniversiteye hazırlanması için tüm imkanların seferber edildiği Haliliye Belediyesinde, gençlerin doğru tercih yapması için Tercih Destek Merkezi hizmeti veriliyor.
Şanlıurfa'da bilinçsiz sulama yolu göle çevirdi
Şanlıurfa- Akçakale karayolu tahliye kanalından taşan sular nedeniyle gölete döndü. Yoldan geçmeye çalışan sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.
BAŞKAN CANPOLAT: ÜSTYAPI ÇALIŞMALARIMIZI HUMMALI ŞEKİLDE TAMAMLIYORUZ
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki şantiye ziyaretinde incelemelerde bulundu. Merkez mahallelerde 11 kişilik ekip ile hummalı şekilde üstyapının iyileştirildiğini ifade eden Başkan Canpolat, “Haliliye’mizin mahallelerinde TEDAŞ ve doğalgaz firması kazı çalışması yapıyor. Biz de, teslim edilen sokakların üzerini hızlı bir şekilde kapatıyoruz” dedi.
Atatürk Barajı'nda dengesini kaybedip düşen güvenlik görevlisi hayatını kaybetti
Atatürk Barajı sahasında güvenlik görevlisi olarak çalışan Serdar Bağıran iddiaya göre, görevi sırasında bir anda dengesini kaybederek sırtüstü düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Şanlıurfa’da faizler artı: Satışlar durma noktasına geldi
Şanlıurfa’da ikinci el araç alım satımda yaşanan durgunluk, esnafı etkiledi. Faizin yüksek olmasından dolayı sıfır ve ikinci el araç piyasasının durgun geçtiğini söyleyen oto galericiler, canlanması için faizin düşmesi gerektiğini belirtti. Yüksek faiz getirileri, araç kiralamayı daha cazip hale getirirken, bu alanda talep büyük bir artış gösterdi.
Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş hayatını kaybetti
Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, kaldırıldığı hastanede 88 yaşında hayatını kaybetti.
Vali Şıldak, GAP TAEM Araştırma İstasyonlarını inceledi
Vali Hasan Şıldak, GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü bünyesindeki Talat Demirören Araştırma İstasyonu ile Cemile Adıyaman İstasyonunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yeni dönem başlıyor
Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde, vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi adına gece polikliniği açılacak.
Önen'den AK Parti'nin 23. kuruluş yıldönümü mesajı
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Önen, “AK Parti bizim bağrımızdan, Anadolu’nun bağrından doğan bir harekettir” ifadelerini kullandı.
Şanlıurfa’da kuyumcular iş yapamıyor
Vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen yatırım aracı altın, son zamanlarda yükselişte. Bu yükselişle beraber ekonomik sıkıntılar çeken çoğu vatandaş altın alamaz oldu. Şanlıurfa’da tarihi çarşılar bölgesinde kuyumculuk yapan esnaf, vatandaşın cebinde para olmadığı için alışveriş yapamadıklarını ve bu nedenle kuyumcuların iş yapamadığını dile getiriyor. Altın satışının en yüksek olduğu düğün sezonun da bile kuyumcular adeta sinek avlıyor.
Şanlıurfa'da bir iş kazası daha! İşçi feci şekilde can verdi
Haliliye’de inşaat iskelesi üzerine düşen yabancı uyruklu 29 yaşındaki işçi hayatını kaybetti.
Eyyübiye'de doğal gaz ulaşan sokaklar yenileniyor
Eyyübiye’de doğal gaz ulaştırılan on mahallede, kazılar nedeniyle bozulan yollarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Ondan fazla ekiple devam eden çalışmalar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.
Sağlık-Sen'den Bakan Yardımcısı Özçevik’e ziyaret: Önemli talepler masaya yatırıldı
Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Yasin Barutcu ve Mustafa Irgatoğlu ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Halim Özçevik’i ziyaret etti. Ziyarette, sağlık ve sosyal hizmet profesyonellerinin gündemindeki önemli konular Sağlık-Sen Yönetimi tarafından ele alındı.
Ceylanpınar’da sokak köpeklerinin saldırısı kamerada! Çocuklar son anda kurtuldu
Ceylanpınar’da yoldan geçmeye çalışan 3 çocuk başıboş sokak köpeklerin saldırdığını gören kadın köpeğin peşinde koşarak köpekleri uzaklaştırdı. Çocuklar, kadın sayesinde yara almadan kurtulurken, o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Eyyübiye’de silahlı kavga: 3 yaralı
Eyyübiye’de bulunan TOKİ inşaat şantiyesinde iddiaya göre, çalışan mühendis ve işçilere alacak verecek meselesi yüzünden silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 kişi yaralandı.
Resmi Gazete’de yayımlandı: En düşük emekli maaşı değişti
En düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya yükseltilmesiyle ilgili vergi paketi düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Yurt dışına çıkış harcı ise 150 liradan 500 liraya çıkarıldı. 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giren bu düzenleme ile birlikte, emeklilere Temmuz ayı için 2 bin 500 liralık fark ödemesi yapılacak. Ayrıca, yeni vergi düzenlemeleri usulsüzlük yapanlara ağır yaptırımlar getirecek.