Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da terör operasyonu: 22 tutuklama
Şanlıurfa merkezli 2 ilde gerçekleştirilen DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 44 şüpheliden 22'si tutuklandı, 22'si ise serbest bırakıldı.
Şanlıurfa merkezli operasyonda 44 şüpheli adliyeye sevk edildi
Şanlıurfa merkezli 2 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda hafta başında gözaltına alınan 44 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Şanlıurfa merkezli 6 ilde terör operasyonu
Şanlıurfa merkezli 6 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik önceki gün yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 3'ü adli makamlarca tutuklandı. 4 şüpheli sınır dışı edildi.
Bugün altın fiyatları nasıl?
Şanlıurfa’da altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler, yatırımcılar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Şanlıurfa’da çeyrek altın düştü mü? İşte Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın 16 Mayıs 2024 Perşembe güncel altın fiyatları...
Şanlıurfa dahil 7 ilde “Mahzen-47” operasyonu: Bir suç örgütü daha 'Mahzen'e girdi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-47” operasyonunda 51 şüphelinin yakalandığını, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
Şanlıurfa dahil 62 ilde 544 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Şanlıurfa dahil 62 ilde FETÖ tarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslara yönelik düzenlenen “KISKAÇ-15” operasyonlarında 544 şüpheli yakalandığını açıkladı.
Balık tutmaya çalışırken kanala düştü
Haliliye’de balık tutmaya çalışırken sulama kanalına düşen şahıs çevredeki gençler tarafından kurtarıldı.
Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na Üzeyir Durmuş atandı
Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı'na Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu 'nun yerine Tuğgeneral Üzeyir Durmuş atandı. Görevine başlayan Durmuş, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ı ziyaret etti.
Bakan Kacır: Anadolu'nun incilerini ortaya çıkarıyoruz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, KOSGEB destek programları odağında girişimciliği, sürdürülebilir büyümeyi, ölçeklendirme ve global rekabeti alarak yeniden yapılandırdıklarını belirterek, Şanlıurfa dahil 81 ilde Türkiye'nin stratejik hedefleriyle uyumlu sektörlerde katma değer ve nitelikli istihdam oluşturma potansiyeline sahip girişimlere 2 milyon liraya varan finansman imkanı sunacaklarını açıkladı.
Şanlıurfa'da öğretmenler meslektaşları için yürüdü!
İstanbul'da okul müdürünün öldürülmesinin ardından iş bırakan öğretmenler bugün Şanlıurfa’da yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Eğitimcilere yönelik şiddete tepki gösteren öğretmenler, "Öfkeliyiz, yastayız susmayacağız" ve "Şiddetsiz güvenli okullar istiyoruz" sloganları attı.
Gram altın tekrar yükselişte!
Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler, yatırımcılar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Altın fiyatları haftanın son işlem gününde dar aralıkta seyrediyor. Altın yatırımı yapanlar ya da yapacak olanlar gram altının kaç TL olduğunu merak ediyor ve araştırıyor. 10 Mayıs 2024 Cuma gram altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın güncel altın fiyatları...
Dolar haftanın son işlem gününde yükselişte
Yatırımcılar ve vatandaşlar dolar ve euro fiyatlarını yakından takip ediyor. Döviz kurları alım satım fırsatını kaçırmak istemeyen yatırımcı ile vatandaşların merak ettikleri arasında. Dolar ve euro 10 Mayıs 2024 gününde serbest piyasada kaç TL'den işlem görüyor? İşte döviz kurunda son durum…
Şanlıurfa'da Suriyeli vatandaşlara süt sağım makinesi dağıtımı yapıldı!
Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Suriye Görev Gücü bölgesinde yaşayan vatandaşlara Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve TİKA iş birliği ile 55 süt sağım makinesi dağıtımı gerçekleştirdi.
Vali Şıldak Suruç'ta vatandaşları ziyaret etti
Vali Hasan Şıldak, gün boyu Suruç'ta çeşitli temaslarda bulundu. Çarşı merkezinde esnafı ziyaret eden Vali Şıldak, okullarda da öğrencilerle bir araya geldi.
İlk Türk astronot Şanlıurfa’da gençlerle buluştu!
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Şanlıurfa'da öğrencilerle bir araya geldi. Gezeravcı, uzay yolculuğu deneyimlerini paylaşırken, gençlere ülkenin zenginliklerini ve potansiyellerini vurguladı. Şanlıurfa'nın kültürel mirasına dikkat çeken Gezeravcı, “Şanlıurfa’da ilham alacağınız çok şey var.” dedi. Ayrıca Türkiye'nin uzay faaliyetlerindeki ilerleyişi ve astronot seçim sürecine dikkat çeken Gezeravcı, Türkiye'nin uzaya insan gönderen 22 ülke arasında yer aldığını belirtti.
Şanlıurfa’da savcılık soruşturmasında 14 gözaltı
Şanlıurfa'da, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında DEM Parti üyeleri de bulunuyor.
Jandarmadan il genelinde uyuşturucu ve ruhsatsız silah operasyonu
Şanlıurfa’da jandarmadan uyuşturucu ve ruhsatsız silah satıcılarına yönelik flaş operasyon! İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ın bizzat yönettiği il genelindeki operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve silahın yanı sıra farklı miktarlarda muhtelif uyuşturucu ele geçirildi. Çok sayıda gözaltı var.
Şanlıurfa’da kuyumcularda güncel altın fiyatları
Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler, yatırımcılar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş trendinde başladı. Altın yatırımı yapanlar ya da yapacak olanlar gram altının kaç TL olduğunu merak ediyor ve araştırıyor. 7 Mayıs 2024 Salı gram altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar oldu? İşte Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın güncel altın fiyatları...
YSK 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını açıkladı. Yener, "Yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığı seçiminde katılım oranı yüzde 78.12 olarak gerçekleşmiştir. 30 büyükşehirde AK Parti 12, YRP 1, DEM 3, CHP 14 büyükşehir belediye başkanlığı kazanmıştır" dedi.
Altın haftaya yükseliş trendinde başladı
Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler, yatırımcılar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş trendinde başladı. Güncel ons altın değerinin yükselmesiyle beraber gram altın fiyatı bugün 2 bin 400 TL seviyesinde işlem görüyor. İşte Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın 6 Mayıs Pazartesi günü altın fiyatları...
Başkan Gülpınar’ın hassasiyeti indirimin sınırlarını genişletti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar belediye sosyal tesislerinde öğrencilere, memurlara ve belediye personeline yapılan indirim sonrası bu indirimden engelli vatandaşların ve emeklilerin de faydalanacağı müjdesini verdi.
Şanlıurfa’da 4 sahte kamu görevlisi suçüstü yakalandı!
Eyyübiye’de emniyet ekipleri tarafından kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran 4 şüpheli suçüstü yakalandı. Soruşturmada, şüphelilerin 23 vatandaşı toplamda 3 milyon 250 bin TL dolandırdığı tespit edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şanlıurfa merkezli 7 ilde dolandırıcılık çetesi çökertildi: 18 tutuklama
Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Şanlıurfa merkezli 7 ilde 23 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, kendilerini kamu personeli olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları şüphesiyle 22 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 18'i cezaevine teslim edildi.
“Cumhuriyet'in Şiir 100'ü” Türk şiirinin zenginliğini gözler önüne serdi
Haliliye Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin Şiir 100'ü” adlı şiir ve müzik dinletisinde, edebiyat tarihimizin usta isimlerinin birbirinden güzel eserleri öğrencilerimiz tarafından seslendirildi.
Şanlıurfa merkezli operasyonlarda yakalanan 15 kişi adliyeye sevk edildi
Şanlıurfa merkezli 5 ilde yapılan terör operasyonlarında gözaltına alınan 15 kişi bugün adliyeye sevk edildi. Aralarında Suriye uyruklu şahıslarında bulunduğu 15 kişi hakkında karar çıktı.
Altın fiyatlarında düşüş sürüyor
Dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 2 Mayıs Perşembe gününe düşüşle başladı. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 2 Mayıs 2024 Perşembe günü Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın altın fiyatları…
Şanlıurfa’dak kuyumcularda güncel altın fiyatları
Altın fiyatlarında son durum yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından merak ediliyor. Altın fiyatları düşüşünü sürdürüyor. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın altın fiyatları...
Şanlıurfa merkezli 7 ilde nitelikli dolandırıcılık operasyonu
Şanlıurfa merkezli 7 ilde kendilerini hakim, savcı, polis olarak tanıtarak iletişim yoluyla nitelikli dolandırıcılık yapanlara yönelik operasyon yapıldı. Kurbanlarının 7 milyon 560 bin lirasını dolandıran 21 şüpheli gözaltına alındı.
Altından düşüş sürüyor!
Altın fiyatlarında son durum yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından merak ediliyor. Altın fiyatları düşüşünü haftanın ikinci işlem gününde de sürdürüyor. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 30 Nisan 2024 Salı Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın altın fiyatları...
Altın yeni haftaya düşüşle başladı!
Altın fiyatlarında son durum yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından merak ediliyor. Geçen haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın yeni haftaya düşüşle başladı. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 29 Nisan 2024 Pazartesi Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın altın fiyatları...