Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yapılan uyuşturucu denetimlerinin bilançosunu açıkladı. Denetimlerde farklı cinste ve miktarda uyuşturucu ele geçirilirken gözaltına alınan 85 kişiden 15’i tutuklandı.
Viranşehir'de kara yolları trafik haftası kapsamında 300 kişiye bilgilendirme çalışması!
Viranşehir’de kara yolları trafik haftası kapsamında yapılan denetimler çerçevesinde seyahat eden 50 araç, 3 otobüs ve 1 minibüste seyahat eden 300 yolcu ve sürücüye emniyet kemerinin önemi ve güvenli seyahat kuralları hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.
Şanlıurfa’da narkotik ekipleri 2 şüpheli şahsı yakaladı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından yapılan “Narkotik Alan” denetimlerinde, 2 şüpheli şahıstan çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Şanlıurfa’da hekimler seçime gidiyor
Şanlıurfa Tabip Odası, yeni yönetimini belirlemek için seçime gidiyor. Genel kurul toplantısı bugün yapılacak.
Coşkun: Ekonomiye emekçi gözüyle bakış şarttır
Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinin ardından, kamu personellerine verilen yüzde 15 zammın eridiğini belirterek, “Enflasyonun sebebinin ve nedeninin emekçiler olmadığı gerçeğini ısrarla vurguluyoruz.” dedi.
Şanlıurfa'da 675 araca ceza kesildi
Şanlıurfa’da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 675 araç ve sürücüsüne sürücü belgesiz araç kullanmaktan idari para cezası uygulandı.
Şanlıurfa’da nisan ayından trafik denetimlerinde 23 bin 424 cezai işlem!
Şanlıurfa’da trafik ekipleri tarafından nisan ayında boyunca kent genelinde yoğun trafik denetimlerinde 102 bin 682 araç kontrol edilirken, 23 bin 424 cezai işlem uygulandı.
Harran’da zabıtadan gıda denetimi
Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren başta ekmek ve pide fırınları olmak üzere kasap ve lokantalarda denetim yaptı. Tek tek fırın, kasap ve lokantaları gezen ekipler hijyen, tarihi geçmiş ürünler, ruhsat ve gramaj kontrolünde bulundu.
Şanlıurfa'da aranan 18 şahıs yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından yapılan şok uygulamalarında 16 bin 714 şahıs, 3 bin 336 araç ve 241 motosikletin kontrol edildi. Aranan 18 şahıs yakalanırken 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 50 araca trafik kurallarını ihlalden idari para cezası uygulandı ve 8 motosiklet trafikten men edildi.
Akçakale’de motosiklet denetimi
Akçakale'de emniyet ekipleri tarafından yapılan motosiklet denetimlerinde, 17 motosiklet trafikten men edildi, 65 ehliyetsiz kullanmaktan ceza yazıldı.
Şanlıurfa'da kırmızı ışık denetimi
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından 1 haftada gerçekleştirilen kırmızı ışık denetimlerinde binden fazla araç ve sürücüsüne kırmızı ışık ihlali yapması sebebiyle idari para cezası uygulandı.
Vali Şıldak duyurdu! Motosiklet denetimleri artırılıyor
Şanlıurfa'da sosyal medyada sıkça gündeme getirilen motosiklet kullanımı kaynaklı kazalarla ilgili Vali Hasan Şıldak, ilgili birimlere talimatını verdi ve gelişmeyi vatandaşlara duyurdu.
Eyyübiye’de firari hükümlü yakalandı
Eyyübiye’de hükümlünün veya tutuklunun kaçması ve ikametten hırsızlık suçlarından hakkında 13 yıl 10 ay 20 gün hapis cezası bulunan A.Ş. isimli şahıs gözaltına alındı.
Yaz aylarında trafik kabusu! Vali Şıldak devreye girdi: Denetimleri arttırıyoruz
Şanlıurfa'da bazı motorlu gençlerin ara sokaklarda ve caddelerde trafikte rahatsızlık vermesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bir vatandaş, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ı etiketleyerek yaz aylarının gelmesiyle birlikte motorlu gençlerin trafikte rahatsızlık verdiğini ve çoğunun plakası ve kasklarının olmadığını dile getirdi. Bu paylaşıma cevap veren Vali Hasan Şıldak ise vatandaşın haklı olduğunu belirterek, “Denetimleri arttırıyoruz” dedi.
Haliliye’de kantinlere sıkı denetim
Haliliye Belediyesi, öğrencilerin sağlığını korumak amacıyla ilk ve ortaokul kantinlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerini kontrol eden ekipler, hijyen kurallarına uyulması için uyarılarda bulundu.
Eyyübiye’de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Eyyübiye’de aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, polis tarafından durdurulan ve kimlik sorgusunun ardından 20 yıl hapis cezası olduğu anlaşılan İ.H.S. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Ceylanpınar’da 4 motosiklet trafikten men edildi
Ceylanpınar’da trafik şubesi ekipleri tarafından 183 motosiklet ve sürücü denetlendi. 39 motosiklete cezai işlem uygulanırken, trafik kurallarına uymayan 4 motosiklet ise trafikten men edildi.
Viranşehir’de 12 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Viranşehir’de karşılıksız çek verme suçundan 5 ayrı dosyadan aran M. Ş. isimli şahıs, emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde gözaltına alındı. şahıs daha sonra çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.
Haliliye'de narkotik suçlarla mücadele kapsamında şok uygulama
Haliliye’de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda 112 şahıs ve 57 araç sorgulandı.
Şanlıurfa'da aranan 22 şahıs gözaltına alındı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarda aranan 22 şahıs yakalanırken, ruhsatsız silah ve kaçak tütün ele geçirildi.
Şanlıurfa’da 1 haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yapılan uyuşturucu denetimlerinin bilançosunu açıkladı. Denetimlerde farklı cinste ve miktarda uyuşturucu ele geçirilirken gözaltına alınan 74 kişiden 22’si tutuklandı.
Viranşehir’de 42 ehliyetsiz sürücü yakalandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 523 motosiklet kontrol edilirken, 42 ehliyetsiz motosiklet sürücüsü tespit edildi. 176 motosiklete trafik para cezası uygulandı. 50 çalıntı, kazıntı şasi ve motor numaralı, haciz-yakalamalı ve tescilsiz motosiklet yakalandı.
Birecik'te motosikletlere sıkı denetim: 6 sürücüye ceza!
Birecik’te emniyet ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 123 şahıs ve 93 motosiklet sorgulanırken, 3 motosiklet eksiklikleri sebebiyle yediemin otoparkına çektirildi. Ayrıca, 6 motosiklet sürücüsüne ehliyet, sigorta, muayene gibi kusurlardan dolayı trafik cezası uygulandı.
Ali Yerlikaya bayram tatilindeki bilançoyu açıkladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt geneli 9 günlük bayram tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldiğini, 75 kişininse hayatını kaybettiğini söyledi.
Şanlıurfa’da uyuşturucu denetimlerinde 23 gözaltı
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yapılan uyuşturucu denetimlerinin bilançosunu açıkladı. Denetimlerde farklı cinste ve miktarda uyuşturucu ele geçirilirken gözaltına alınan 23 kişinin 4’ü tutuklandı.
Balıkçılıkta av sezonu yarın sona eriyor
2023-2024 balıkçılık av sezonunun yarın sona eriyor.
Bayram tatilinin 8 gününde yollarda 66 kişi hayatını kaybetti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 8 gününde 4 bin 998 trafik kazasında 66 kişinin hayatını kaybettiğini, 8 bin 352 kişinin yaralandığını açıkladı.
Şanlıurfa’da kaçak balık avlayan kişilere ceza kesildi
Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, bayramın 3. gününde yapılan denetimlerde av yasağına uymayan 3 amatör balıkçıya toplam 7 bin 863 TL idari para cezası kesildi.
Aralarında Şanlıurfa da var! Kalkan-19 operasyonunda bin 177 düzensiz göçmen yakalandı
Aralarında Şanlıurfa'nın da olduğu 30 büyükşehirde gerçekleştirilen Kalkan-19 operasyonunda bin 177 düzensiz göçmen yakalandı. İl Göç İdaresi Müdürlükleri'ne teslim edilen göçmenlerin sınır dışı işlemleri başlatıldı.
Bayramda trafik kazaları bilançosu! Bakan Yerlikaya açıkladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 6 gününde 3 bin 706 trafik kazasında 48 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 bin 184 kişinin yaralandığını bildirdi.