Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa Valiliği de uyardı! Yarın kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor
Şanlıurfa’da yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ardından Şanlıurfa Valiliği de uyarıda bulundu.
Yeni Kudüs şehidi Eyyübiyeli Hasan Saklanan
Kudüs’te İsrail polisini bıçaklayan ve vurularak öldürülen kişinin Şanlıurfalı Hasan Saklanan olduğu ifade edildi.
Şanlıurfa’da hacı adaylarına seminer
Şanlıurfa’da hac döneminde kutsal topraklara gidecek yaklaşık 2 bin hacı adayına yönelik başlatılan eğitim seminerleri devam ediyor.
Eyyübiye ve Haliliye’de yangın paniği
Eyyübiye'de ve Haliliye'de henüz bilinmeyen bir nedenle mesken yangınları meydana geldi.
Başkan Kuş başarısının sırrını açıkladı!
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, tekrar seçilmesinin ardından yaptığı basın toplantısında belediyenin son beş yıldaki projelerini ve gelecek planlarını açıkladı. Kuş, belediyenin personel sayısının artışına ve borç durumuna değinerek, özellikle yeşil alan ve konut projelerine odaklanacaklarını belirtti. Başkan Kuş ayrıca, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışacaklarını ve hizmet odaklı bir yaklaşım benimseyeceklerini ifade etti.
Eyyübiye’de firari hükümlü yakalandı
Eyyübiye’de hükümlünün veya tutuklunun kaçması ve ikametten hırsızlık suçlarından hakkında 13 yıl 10 ay 20 gün hapis cezası bulunan A.Ş. isimli şahıs gözaltına alındı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş basınla buluşacak
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde yeniden Şanlıurfa Merkez Eyyübiye İlçesi Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kuş, basın mensuplarıyla bir araya gelerek geçen beş yıldaki hizmetlerin değerlendirmesini yapacak.
Eyyübiye’de horoz dövüştürenlere ceza yağdı
Eyyübiye’de Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde horoz dövüşü adı altında kumar oynatıldığı bilgisi alınmasının ardından belirlenen adrese baskın yapıldı. Baskında 8 şüpheli yakalanırken, kumar oynayanlara 494 bin TL ceza kesildi. Baskın anı kameralara yansıdı.
Eyyübiye’de 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Eyyübiye’de aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, polis tarafından durdurulan ve kimlik sorgusunun ardından 20 yıl hapis cezası olduğu anlaşılan İ.H.S. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı
Eyyübiye’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Eyyübiye’de hırsızlık suçundan aranan şahıs yakalandı
Eyyübiye’de mahalle bekçileri tarafından durumundan şüphelenilip durdurulan M. Ö. isimli şahsın 15 yıl hükümlü olduğu ortaya çıktı. Şahıs bekçiler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Eyyübiye'de narkotik operasyonu: 4 kişi gözaltına alındı
Eyyübiye’de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda , çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu madde kullanmak suçundan 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu! 3 şüpheli gözaltına alındı
Viranşehir ve Eyyübiye’de emniyet ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, 3 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı
Başkan Kuş: Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Türk Milleti’nin tarihindeki dönüm noktalarından birinin TBMM’nin açılışı olduğunu belirten Başkan Kuş, bu önemli günün çocuklara bayram olarak atfedilmesinin manidar olduğunu belirterek, tüm çocukların bayramını kutladı.
Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük rekreasyon alanlarından olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin cazibesinin, ağaçların büyümesiyle daha çok artacağını söyledi.
Eyyübiye’de bir çocuk ağacı ateşe verdi
Eyyübiye’de bir çocuk Millet Bahçesinde bulunan ağaçlardan birini, bilinmeyen bir nedenden dolayı ateşe verdi. Ağaçtan dumanların kalktığını gören görevli ve çevredeki vatandaşlar yangına müdahale etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Vali Şıldak’ın eğitim mesaisi bugün de sürdü
Vali Hasan Şıldak, cumartesi programını inşaat çalışmaları devam eden okulları inceleyerek tamamladı. Gün boyu üç farklı ilçede okul inşaatlarını inceleyen Vali Şıldak, “Fiziki iyileştirmede hedefimiz tekli eğitime geçerek dersliklerdeki öğrenci sayısını makul düzeylere çekmektir” dedi.
Şanlıurfa’da feci kaza! 1 ölü, 2 yaralı
OSB’de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa'da okullar arası koro yarışmasının kazananları belli oldu
UNESCO Müzik Şehri Şanlıurfa'da düzenlenen Okullar Arası Koro Yarışmaları'nın 3. gününde ilkokul kategorisinde yarışmalar sona erdi. Eyyübiye Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şanlıurfa Kültür ve Sanat Vakfı (ŞURKAV) iş birliğiyle gerçekleştirilen "Tek Ses İki Hareket" Projesi kapsamındaki Valilik Kupası 3. Okullar Arası Koro Yarışması, bugün yapılan finalle son buldu.
Başkan Kuş: Kito deresi parkı hayırlı olsun
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Osmanlı ve Yenice mahallelerine nefes aldıracak Kito Deresi Yaşam Parkı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Oyun grupları montajının tamamlandığı parkta çocukların sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Kuş, parktaki diğer imalat çalışmalarının da bu hafta içerisinde tamamlanacağını söyledi.
Şanlıurfa’da ödül kazanan okullar belli oldu
UNESCO Müzik Şehri Şanlıurfa’da Okullar Arası Koro Yarışmalarının 2. gününde orta okullar yarıştı.
Eyyübiye'de 16 bin metrekarelik devasa parkta sona gelindi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapımı tamamlanmak üzere olan Batıkent TOKİ Tematik Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Kuş, bölgede yaşayan vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir işlev üstlenecek olan parktaki dinlenme alanlarının sayısının artırılması talimatı verdi.
Eyyübiye'de çocuk kaçırma olayını amcanın dikkati önledi
Eyyübiye’de iddiaya göre 6 yaşındaki çocuğu kaçırmaya çalışan şüpheliyi amcası fark ederek etkisiz hale getirdi.
Şanlıurfa’da okullar arası koro yarışmaları sürüyor
Şanlıurfa Valiliği himayesinde Eyyübiye Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ŞURKAV iş birliği ile Tek Ses İki Hareket Projesi kapsamında düzenlenen Valilik Kupası 3. Okullar Arası Koro Yarışması lise kategorisi tamamlandı.
Şanlıurfa'da zabıta operasyonu: 6 dilenci ve seyyar satıcı gözaltına alındı
Şanlıurfa'da zabıta ekiplerinin gerçekleştirdiği kapsamlı uygulamada 6 dilenci ve seyyar satıcı yakalandı.
Şanlıurfa’daki sendikalar öğretmen atamasında pozitif ayrımcılık istiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öğretmen atamalarının fazla uzamayacağını açıklamasının ardından gözler ne kadar atama yapılacağına çevrildi. Şanlıurfa’daki eğitim sendikalarının temsilcileri, yaklaşık 10 bin öğretmen açığının bulunduğu Şanlıurfa’ya atamalarda pozitif ayrımcılık yapılmasını ve bütçe disiplini gibi kısıtlayıcı gerekçelerin öne sürülmemesini istiyor.
Valilik Kupası Koro ve Halk Oyunları yarışması düzenlenecek
ŞURKAV “Tek Ses İki Hareket Projesi” kapsamında okullar arası Valilik Kupası koro ve halk oyunları yarışmalarının bu yıl üçüncüsünü düzenliyor.
Eyyübiye Belediye Meclis’i seçimlerden sonra ilk toplantısını yaptı
31 Mart 2024’te yapılan mahalli idareler seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ilk meclis toplantısını Başkan Mehmet Kuş başkanlığında yaptı. 38 Üyesi bulunan Eyyübiye Belediye meclisi toplantısına üyelerin tamamı katıldı.
Şanlıurfa'da havaya ateş açan 2 kişi yakalandı
Haliliye ve Eyyübiye’de tabanca ile havaya ateş açan 2 kişi güvenlik güçlerince yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.
Şanlıurfa’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti, arkasında oturan arkadaşı yaralandı.