Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da 5 ayrı uyuşturucu operasyonunda 12 kişi yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından kentin farklı bölgelerin yapılan 5 ayrı operasyonda kilolarca uyuşturucu madde ve hap ele geçirilirken, 12 kişi gözaltına alındı.
YSK 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını açıkladı. Yener, "Yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığı seçiminde katılım oranı yüzde 78.12 olarak gerçekleşmiştir. 30 büyükşehirde AK Parti 12, YRP 1, DEM 3, CHP 14 büyükşehir belediye başkanlığı kazanmıştır" dedi.
Şanlıurfa Valiliği sağanak yağış uyarısı yaptı
Şanlıurfa’da yağışlı havaların etkisi önümüzdeki günlerde de devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan haftalık hava durumu raporunun ardından Şanlıurfa Valiliği kentteki birçok ilçeyi kuvvetli yağış konusunda uyardı.
Eyyübiye’de 7 mahallede eş zamanlı çalışma
Eyyübiye’de 7 ayrı mahallede doğal gaz, internet, elektrik gibi altyapı hizmetleri nedeniyle kazılarla bozulan yolların bakım-onarım çalışmaları devam ediyor.
Başkan Gülpınar’ın hassasiyeti indirimin sınırlarını genişletti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar belediye sosyal tesislerinde öğrencilere, memurlara ve belediye personeline yapılan indirim sonrası bu indirimden engelli vatandaşların ve emeklilerin de faydalanacağı müjdesini verdi.
Viranşehir'de silah operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı!
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından 2 şüpheli şahıs üzerinde ve 1 ikamette yapılan aramalarda 4 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.
Harran'da asayiş operasyonunda 71 kişi sorgulandı
Harran’da emniyet ekipleri tarafından yapılan uygulamada 71 kişi ve 13 araç sorgulandı. Sorgularda 2 ruhsatsız av tüfeği ve şase ve motor numarası kazınmış bir motosiklet ele geçirildi. Ayrıca 1 araca da cezai işlem uygulandı.
Vali Hasan Şıldak Halfeti’de incelemede bulundu
Vali Hasan Şıldak, Halfeti’de deprem konutlarını inceledi, ardından eski Halfeti Çarşı Merkezi’nde esnafı ziyaret ederek yerli ve yabancı turistlerle bir araya geldi.
Şanlıurfa Tabip Odası yeni yönetimini belirliyor
Şanlıurfa Tabip Odası yeni yönetimini belirlemek için bugün sandık başında. Şanlıurfa Barosu binasında gerçekleştirilen seçimde, saat 08.00’de başlayan oy verme işlemi saat 17.00’a kadar sürecek.
Şanlıurfa’da da gerçekleşen kampanyada 313 ton çöp toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığı’nca Şanlıurfa’da da gerçekleşen “Orman Benim” kampanyasında toplam 313 ton çöp, orman alanlarından toplanıp geri dönüşüme gönderildi.
Başkan Mehmet Yavuz yeniden seçildi
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Mehmet Yavuz, güven tazeledi.
Göçmen kaçakçılığı operasyonunda 16 organizatör yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kalkan-21' operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.
Vali Şıldak devam eden yatırımları inceledi
Birecik'te temaslarda bulunan Vali Hasan Şıldak, devam eden yatırımları inceleyerek tüm çalışmaların birebir takipçisi olduğunu söyledi.
Şanlıurfa’da hekimler seçime gidiyor
Şanlıurfa Tabip Odası, yeni yönetimini belirlemek için seçime gidiyor. Genel kurul toplantısı bugün yapılacak.
Meteoroloji uyardı: Hafta sonu için plan yapanlar dikkat
Meteoroloji son hava durumu tahminlerini açıkladı. Yapılan değerlendirmelere göre, ülke genelinin çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki Şanlıurfa’da hava nasıl olacak?
Hilvan’da aranan 22 şahıs yakalandı
Hilvan'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş operasyonunda 22 aranan yakalanırken, çeşitli miktarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi.
Coşkun: Ekonomiye emekçi gözüyle bakış şarttır
Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinin ardından, kamu personellerine verilen yüzde 15 zammın eridiğini belirterek, “Enflasyonun sebebinin ve nedeninin emekçiler olmadığı gerçeğini ısrarla vurguluyoruz.” dedi.
Şanlıurfa dahil 77 ilde "Sibergöz-37" operasyonu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 77 ilde "çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele" kapsamında düzenlenen "Sibergöz-37" operasyonlarında toplam 156 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Haliliye’de deforme yollar onarılıyor
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Devteyşti Mahallesinde yürüttüğü altyapı çalışmaları kapsamında deforme olmuş yolları onarırken, Ahmet Yesevi Mahallesinde yeni açılan yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla konforlu hale getiriyor.
Viranşehir’de 119 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi
Viranşehir'de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarında 119 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirilirken, 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da nisan ayından trafik denetimlerinde 23 bin 424 cezai işlem!
Şanlıurfa’da trafik ekipleri tarafından nisan ayında boyunca kent genelinde yoğun trafik denetimlerinde 102 bin 682 araç kontrol edilirken, 23 bin 424 cezai işlem uygulandı.
17 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç-14' operasyonu: 36 gözaltı
17 ilde FETÖ’ye yönelik olarak düzenlenen "Kıskaç-14" operasyonlarında 36 şüpheli yakalandı.
Mikrobiyal gübre ile Şanlıurfa tarımında sürdürülebilir gelecek!
Türkiye’de resmi olarak satılan gübrenin yaklaşık yüzde 10’u ile kimyasal ilaçların yüzde 5’inin Şanlıurfa’da tüketildiğine dikkati çeken Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, bunun yer altı suları için tehlike oluşturduğuna dikkati çekti. “Şanlıurfa’da yer altı suları için tehlike çanları çalmaya başladı, belki de geçiyor” diyen Aksoy, “Bu kadar çok kimyasal gübre, bu kadar çok kimyasal ilaç ve kadar çok kimyasalla muhatap olan toprağın çoraklaşması ve ölmesi kaçınılmaz olur” dedi. Aksoy, bu noktada mikrobiyal gübrelerin çözüm olabileceğine de vurgu yaptı.
Şanlıurfa’da ‘Orman Benim’ kampanyası yarın yapılacak
Orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla bütün illerde yarın "Orman Benim" kampanyası düzenlenecek. Şanlıurfa’da valilik ve Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde yapılacak etkinlik Göbeklitepe yakınlarındaki Ortaören mevkiinde düzenlenecek.
Harran’da zabıtadan gıda denetimi
Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren başta ekmek ve pide fırınları olmak üzere kasap ve lokantalarda denetim yaptı. Tek tek fırın, kasap ve lokantaları gezen ekipler hijyen, tarihi geçmiş ürünler, ruhsat ve gramaj kontrolünde bulundu.
Karaköprü’de 1.6 büyüklüğünde deprem oldu
Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Karaköprü’ye bağlı kırsal Şeyhzeliha mahallesinde 1.6 şiddetinde mikro deprem meydana geldi.
Şanlıurfa dahil 12 ilde DEAŞ operasyonu: Gözaltılar var
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 12 ilde DAEŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen Bozdoğan-34 operasyonlarında 41 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa Valiliği de uyardı! Yarın kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor
Şanlıurfa’da yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ardından Şanlıurfa Valiliği de uyarıda bulundu.
Şanlıurfa dahil 23 ilde Sibergöz-36 operasyonu: 109 gözaltı
Şanlıurfa dahil 23 ilde düzenlenen "Sibergöz-36"operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı.
Meteoroloji’den Şanlıurfa için yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa’da Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağış olabileceğini açıklayarak, vatandaşları ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı.