Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da tarım çalıştayı yapılacak
Pamuk ve fıstık üretiminde Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden olan Şanlıurfa’da çalıştay düzenlenecek.
Gazze’deki anneler için toplandılar!
AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Teşkilatı, Gazze’de Anneler Günü kutlayamayan anneler için açıklama yaptı.
Göbeklitepe’de Haïdouti Orkestrası konser verdi
Avrupa, Balkan ve Türk ezgilerini uluslararası sahnelere taşıyan Haïdouti Orkestrası, Göbeklitepe’de amfi alanında performans sergiledi.
Şanlıurfa’da ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı
Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları, aileleri ile birlikte GAP Havalimanından yapılan dualarla uğurlandı. Uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşandı.
Şanlıurfa’da 22 aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamada 22 aranan şahıs yakalanırken, 1 araç trafikten men edildi.
Birecik’te Mehmet Begit’in ağabeyi tutuklandı
DEM Parti Birecik İlçe Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırının ardından başlatılan soruşturma neticesinde gözaltına alınan Mehmet Begit’in ağabeyi Halil Begit tutuklandı.
Şanlıurfa’da silah kaçakçılarına operasyon: 4 gözaltı!
Siverek’te jandarma ekipleri tarafından silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 5 adreste yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı.
Birecik’te DEM Parti binasına ikinci saldırı iddiası
Birecik’te DEM Parti binasına dün gece ikinci bir saldırı gerçekleştirildiği iddia edildi. İlk saldırıyla ilgili seçim sonrası DEM Parti'den istifa eden Mehmet Begit'in ağabeyi Halil Begit gözaltına alınmıştı.
Siverek’te uyuşturucu madde ele geçirildi
Siverek’te emniyet ekipleri tarafından uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde, eğitimli dedektör köpekle yapılan arama sonucunda 2 kilo 340 gram skunk bulundu.
Şanlıurfa’da durdurulan araçta 22 kilo uyuşturucu çıktı
Şanlıurfa'da narkotik ekiplerinin dün gece durdurduğu araçta 22 kilo 700 gram sentetik uyuşturucu (skunk) ele geçirildi.
Şanlıurfa’da savcılık soruşturmasında 14 gözaltı
Şanlıurfa'da, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında DEM Parti üyeleri de bulunuyor.
Şanlıurfa’da “Narkoçelik-15” operasyonu: 363 gözaltı!
Şanlıurfa dahil 52 ilde zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına düzenlenen "Narkoçelik-15" operasyonlarında; 217 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
Ceylanpınar’da düğünde maganda kurşunuyla yaralandı
Ceylanpınar’da düğünde, gelinin duvağını toplamaya çalışan 42 yaşındaki Zemzem Özdemir havaya açılan rastgele ateş sonucu ağır yaralandı. Cep telefonu kamerasına yansıyan olayda kadın hastaneye kaldırıldı. Jandarma, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Jandarmadan il genelinde uyuşturucu ve ruhsatsız silah operasyonu
Şanlıurfa’da jandarmadan uyuşturucu ve ruhsatsız silah satıcılarına yönelik flaş operasyon! İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran’ın bizzat yönettiği il genelindeki operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve silahın yanı sıra farklı miktarlarda muhtelif uyuşturucu ele geçirildi. Çok sayıda gözaltı var.
Öğretmen atama takvimi son durum
Öğretmen atamaları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamayla gözler son dakika öğretmen atama haberlerine çevrildi. Erdoğan, öğretmen atamalarına ilişkin branş dağılımları ve başvuru takviminin bugün açıklanacağını söyledi. Gözler MEB’e çevrildi. İşte detaylar…
Şanlıurfa’da 5 ayrı uyuşturucu operasyonunda 12 kişi yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından kentin farklı bölgelerin yapılan 5 ayrı operasyonda kilolarca uyuşturucu madde ve hap ele geçirilirken, 12 kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da bir haftada aranan 269 şahıs yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 269 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri tarafından son bir haftada yapılan uyuşturucu denetimlerinin bilançosunu açıkladı. Denetimlerde farklı cinste ve miktarda uyuşturucu ele geçirilirken gözaltına alınan 85 kişiden 15’i tutuklandı.
19 ilde "Sibergöz-38" operasyonu: Gözaltılar var
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde "nitelikli dolandırıcılık" suçuna yönelik düzenlenen "Sibergöz-38" operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı!
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan 12 şüpheliyi gözaltına aldı.
Viranşehir'de silah operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı!
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından 2 şüpheli şahıs üzerinde ve 1 ikamette yapılan aramalarda 4 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa sınırında bir terörist yakalandı
Şanlıurfa'nın sınır hattında gerçekleşen operasyonda, terör örgütü PKK/PYD mensubu olduğu tespit edilen bir terörist yakalandı.
Şanlıurfa’da narkotik ekipleri 2 şüpheli şahsı yakaladı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından yapılan “Narkotik Alan” denetimlerinde, 2 şüpheli şahıstan çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Şanlıurfa merkezli 7 ilde dolandırıcılık çetesi çökertildi: 18 tutuklama
Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Şanlıurfa merkezli 7 ilde 23 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, kendilerini kamu personeli olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları şüphesiyle 22 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 18'i cezaevine teslim edildi.
“Cumhuriyet'in Şiir 100'ü” Türk şiirinin zenginliğini gözler önüne serdi
Haliliye Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin Şiir 100'ü” adlı şiir ve müzik dinletisinde, edebiyat tarihimizin usta isimlerinin birbirinden güzel eserleri öğrencilerimiz tarafından seslendirildi.
Viranşehir'de hırsızlık faaliyetleri aydınlatıldı! 2 şüpheli yakalandı
Viranşehir’de emniyet ekipleri tarafından 2 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa merkezli operasyonlarda yakalanan 15 kişi adliyeye sevk edildi
Şanlıurfa merkezli 5 ilde yapılan terör operasyonlarında gözaltına alınan 15 kişi bugün adliyeye sevk edildi. Aralarında Suriye uyruklu şahıslarında bulunduğu 15 kişi hakkında karar çıktı.
Şanlıurfa’da silah kaçakçılığına geçit yok
Şanlıurfa’da jandarmanın 3 ilçede silah kaçakçılığına ve yasa dışı silahlanmaya karşı çalışmasında çok sayıda ruhsatsız tabanca ile tüfek ve bu silahlara ait mermi ele geçirildi.
Coşkun: Ekonomiye emekçi gözüyle bakış şarttır
Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinin ardından, kamu personellerine verilen yüzde 15 zammın eridiğini belirterek, “Enflasyonun sebebinin ve nedeninin emekçiler olmadığı gerçeğini ısrarla vurguluyoruz.” dedi.
Şanlıurfa dahil 77 ilde "Sibergöz-37" operasyonu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 77 ilde "çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele" kapsamında düzenlenen "Sibergöz-37" operasyonlarında toplam 156 şüphelinin yakalandığını açıkladı.