Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfaspor evinde kazarak ligde kaldı
Şanlıurfaspor ligin son maçında Manisa FK’yi 2-0 yendi. Düşme hattındaki rakibi Tuzlaspor'un da puan kaybetmesiyle beraber Şanlıurfaspor averajla ligde kalmayı garantiledi.
Organize suç örgütlerine "Mahzen" operasyonları: 60 gözaltı
Elebaşılığını Hakan Akdoğan ve Numan Karakoç’un yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Toplam 7 ilde düzenlenen operasyonlarda 60 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa’da uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-16' operasyonu!
Şanlıurfa dahil 20 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Narkoçelik-16” operasyonlarında 366 kişi yakalandı.
Şanlıurfa’da “Narkoçelik-15” operasyonu: 363 gözaltı!
Şanlıurfa dahil 52 ilde zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına düzenlenen "Narkoçelik-15" operasyonlarında; 217 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
Şanlıurfa merkezli 7 ilde dolandırıcılık çetesi çökertildi: 18 tutuklama
Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Şanlıurfa merkezli 7 ilde 23 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, kendilerini kamu personeli olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları şüphesiyle 22 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 18'i cezaevine teslim edildi.
Şanlıurfa'ya 76 yeni uzman hekim atandı!
Çocuk endokrinolojisi, çocuk nörolojisi ve çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları gibi alanlarda uzman 76 hekim Şanlıurfa’ya atandı.
17 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç-14' operasyonu: 36 gözaltı
17 ilde FETÖ’ye yönelik olarak düzenlenen "Kıskaç-14" operasyonlarında 36 şüpheli yakalandı.
Kudüs’te şehit edilen Şanlıurfalı imam hatip için taziye düzenlenecek
İşgal altındaki Kudüs’te İsrail polisinin şehit ettiği Şanlıurfalı imam hatip Hasan Saklanan ile ilgili Şanlıurfa Müftülüğü bir açıklama yayımladı. Açıklamada Saklanan’ın, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 28 Nisan’da düzenlediği dört günlük Kudüs ziyaret turuna katıldığı, bu ziyaret sırasında yaşanan çatışmada İsrail polislerinin silahla müdahalesi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Saklanan’ın taziyesinin nerede yapılacağı belli oldu.
Şanlıurfa dahil 12 ilde DEAŞ operasyonu: Gözaltılar var
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 12 ilde DAEŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen Bozdoğan-34 operasyonlarında 41 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa dahil 23 ilde Sibergöz-36 operasyonu: 109 gözaltı
Şanlıurfa dahil 23 ilde düzenlenen "Sibergöz-36"operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı.
Viranşehir’de öğretmenlere ödenecek maaş promosyonu belli oldu
Viranşehir Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinin maaş promosyonu 35 bin 525 TL’ye yükseldi. Banka promosyon ücretleri 15 Mayıs’ı takip eden 10 iş günü içerisinde personellerin hesaplarına yatırılacak.
Şanlıurfa merkezli 7 ilde nitelikli dolandırıcılık operasyonu
Şanlıurfa merkezli 7 ilde kendilerini hakim, savcı, polis olarak tanıtarak iletişim yoluyla nitelikli dolandırıcılık yapanlara yönelik operasyon yapıldı. Kurbanlarının 7 milyon 560 bin lirasını dolandıran 21 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa dahil 34 ilde terör operasyonu!
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu illerde jandarma ve emniyet ekipleri tarafından yapılan “Bozdoğan-30” operasyonlarında 147 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa dahil 13 ilde dolandırıcılık operasyonu: 48 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli Şanlıurfa dahil 13 ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik jandarma tarafından düzenlenen "sibergöz-35" operasyonları kapsamında 48 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Şanlıurfa dahil 42 ilde narkoçelik-14 operasyonu! 321 zehir taciri yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa dahil 42 ilde düzenlenen narkoçelik-14 operasyonunda 321 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.
Şanlıurfa’da “Narkoçelik-13” operasyonu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa dahil 81 ilde uyuşturucu madde imalatı ve satışını yapanlara yönelik “Narkoçelik-13” operasyonlarında yüklü miktarda muhtelif uyuşturucu ele geçirildiğini, 194 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Harran Üniversitesi Hastanesinde 13 yaşındaki seckel sendromlu hastaya başarılı beyin ameliyatı!
Şanlıurfa’da doğuştan Seckel Sendromlu ve beyninde baloncuk (anevrizma) olan 13 yaşındaki Yusuf Özel, Harran Üniversitesi Hastanesinde sağlığına kavuştu.
Bodrum FK-Şanlıurfaspor maçının hakemi belli oldu
Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’un 31. haftada pazar günü oynayacağı Bodrum FK maçının hakemleri belli oldu. İşte 1. Lig’deki maçların hakemleri.
Şanlıurfa dahil 41 ilde zehir tacirlerine darbe!
Şanlıurfa dahil 41 ilde uyuşturucu imalatçılarına ve satıcılarına operasyon düzenlendi. Operasyonda 856 kg uyuşturucu madde ve 795 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. 268 zehir taciri yakalandı.
Şanlıurfa’da ilk üç ayda 18 işçi cinayeti
İSİG Meclisi, 2024 yılının ilk üç ayını kapsayan İş Cinayetleri Raporu'nu açıkladı. Rapora göre ocak ayında 161, şubatta 149 ve martta 115 olmak üzere üç ayda en az 425 işçi cinayetinde hayatını kaybetti. Söz konusu dönemde en çok iş cinayetinin yaşandığı illerden biri Şanlıurfa. Yılın ilk üç ayında 18 ölüm ile Şanlıurfa ülke genelinde 4. sırada bulunuyor.
Şanlıurfa dahil 19 ilde 'Bozdoğan-25' operasyonu
Şanlıurfa dahil 19 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik jandarma tarafından "Bozdoğan-25" operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda 49 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa’da dahil 19 ilde 'Bozdoğan-25' operasyonu
Şanlıurfa dahil 19 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik jandarma tarafından "Bozdoğan-25" operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda 49 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa'da havaya ateş açan 2 kişi yakalandı
Haliliye ve Eyyübiye’de tabanca ile havaya ateş açan 2 kişi güvenlik güçlerince yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.
Şanlıurfa’yı da kapsayan 71 ilde silah kaçakçılığı operasyonu
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 71 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik Mercek-16 operasyonlarında 912 silahın ele geçirildi ve 959 şüpheli hakkında işlem yapıldı. 4 günlük operasyonun detayları Bakan Ali Yerlikaya paylaştı.
Ali Koç’a 63 numaralı Şanlıurfaspor forması hediye edildi
Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçının başında sahadan çekilen Fenerbahçe’de kulüp başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfaspor’u ziyaret etti.
Şanlıurfa’da dahil 14 ilde eş zamanlı operasyon: 340 şüpheli yakalandı
Van'da meydana gelen olaylar başta olmak üzere Şanlıurfa dahil 14 ilde BTÖ adına kanunsuz sokak eylemleri yapan 340 şüpheli, "bozdağan-20" operasyonlarıyla yakalandı.
Ali Koç: Bir karar vermeliyiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa'ya ilişkinde konuşan Koç, "Burada iki opsiyonumuz var. Biri hiç çıkmamak. İkinci opsiyonumuz U19 takımıyla çıkmak" dedi.
Şanlıurfa dahil 21 ilde bozdoğan-18 operasyonu: 51 gözaltı
Şanlıurfa dahil 2️1️ ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik 4 gündür gerçekleştirilen “bozdoğan-18” operasyonlarında 5️1️ şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa dahil 68 ilde yapıldı: 750 silah ele geçirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 günde Şanlıurfa dahil 68 ilde düzenlenen 'Mercek-15' operasyonlarında 750 silah ele geçirildiğini ve 878 şüpheli hakkında işlem yapıldığını duyurdu. Yerlikaya Şanlıurfa'da da 27 tabanca, 2 av tüfeği ele geçirildiğini açıkladı.
"Narkoçelik- 9" operasyonlarında 1 ton 43 kilogram uyuşturucu ve 434 kişi yakalandı
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa dahil 4️1️ ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 1️2️ ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “narkoçelik-9” operasyonlarında 1️ ton 4️3️ Kg uyuşturucu madde ve 3️8️7️ uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda 4️3️4️ zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.