Arama
Arama Sonuçları
Şahingöz: Gerekli yasal yollara başvuracağımızı bildiriyoruz
TFF 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk sevinci yaşayan Karaköprü Belediyespor'un kaptanı Muhammed Raşit Şahingöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kulüp yönetimine tepki gösterdi. Şahingöz açıklamasında, sezon boyunca pek çok sıkıntı yaşadıklarını ve yapılan ayıplara rağmen şampiyon olduklarını belirtti.
Karaköprü’de polis arabası kaza yaptı
Karaköprü’de bir otomobil il polis arabasının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i polis memuru 2 kişi yaralandı.
YRP Genel Başkanı Erbakan’dan Şanlıurfa’ya teşekkür ziyareti
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart yerel seçimlerinde seçimi kazanan belediye başkanları ve yüksek oy alma başarısı gösteren adaylara teşekkür ziyaretleri kapsamında, kazandığı tek büyükşehir olan Şanlıurfa’ya geldi. Erbakan düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensupları ve partililerle bir araya gelerek hem Şanlıurfalılara teşekkür etti hem de işsizlik sorununun yüksek olduğu kentte istihdama yönelik yapacakları çalışmaları anlattı.
Şanlıurfa’da kazada yaralanan genç hayatını kaybetti
Karaköprü’de motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mustafa Dağ hastanedeki üç haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Şanlıurfa’daki feci kazada yürek burkan detay! Baba ve oğul…
Birecik otoban köprüsü üzerinde tırların çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin baba oğul olduğu öğrenildi.
Şanlıurfa’da iki tır çarpıştı: 2 ölü
Birecik’te otoban köprüsü üzerinde 2 tır çarpıştı. Kazanın şiddetiyle bir tır kontrolden çıkarak köprüden aşağı uçtu. Kazada ilk gelen bilgilere göre 2 kişi hayatını kaybetti.
Şanlıurfa’da sığırların bulunduğu tır devrildi
Uruguay'dan ithal edilerek Türkiye’ye getirilen ve buradan da Irak'a gitmekte olan angus cinsi sığırların bulunduğu bir tır Şanlıurfa otoban yolunda kaza yaparak devrildi. Kazada bazı anguslar telef oldu.
Fatih Erbakan yarın Şanlıurfa'ya geliyor
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yarın Şanlıurfa’ya gelerek bazı temaslarda bulunacak.
Şanlıurfa’da gazeteye ait motosikleti çalıp kayıplara karıştı
Karaköprü’de Urfanatik Gazetesine ait motosikletin direksiyonunu kıran hırsız, kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı.
Birecik Köprüsü'nde 14 yaşındaki çocuk intihar girişiminde bulundu
Birecik Köprüsü'nde akşam saatlerinde 14 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuk intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen polis, ambulans ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çocuk ikna edilerek hastaneye sevk edildi.
Şanlıurfa’da otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
Karaköprü’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Karaköprü’de trafik kazası: 2 yaralı
Karaköprü’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Karaköprüspor’da olağanüstü genel kurul heyecanı haftaya ertelendi
Karaköprü Belediyespor’un bugün yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi. Kongre haftaya ertelendi.
Bayram yaklaşıyor! Şanlıurfa'da kent merkezinde küçükbaşların sayısı arttı
Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte kent merkezinde beslenen küçükbaş hayvan sayısı da arttı. Öyle ki artık trafikte her an karşınıza sürü çıkabiliyor. Karaköprü’de sabah saatlerinde yoldaki küçükbaş hayvanlar vatandaşlara şaşkınlık yaşattı.
Karaköprü'de tarfik kazası: 1 yaralı
Karaköprü’de bulunan Balıkayağı Kavşak çalışmasında feci bir kaza meydana geldi. Yolda seyir halinde olan otomobil kazı alanındaki kamyonun dorsesine uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.
Esemkulu’da 750 yıllık fıstık ağaçları bulunan alanda “izinsiz” sondaj çalışması
Karaköprü’de, ülkede ilk ekilen, yaklaşık 750 yıllık tescilli fıstık ağaçlarının bulunduğu kırsal mahallede doğal gaz ve petrol araması için “izinsiz” sondaj çalışması başladığı iddia edildi. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar tapulu arazilerinde, sit alanı taşıyan alanda hiçbir bildirim yapılmadan, bilgileri dışında yapıldığını ileri sürdükleri çalışmaya tepki gösterdi.
Karaköprü’de araba motosiklete çarptı 1 kişi yaralandı
Karaköprü’de elektriklerin olmadığı iddiasıyla trafik ışıklarının yanmaması sonucu bir otomobil motosiklete çarptı. Kaza sonucu motosiklette bulunan 1 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
Şanlıurfa’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından bazı cadde ve sokaklarda su adeta nehir gibi akmaya başladı. Dolu ile karışık etkili olan yağışlar fıstık bahçelerini de etkiledi.
Şanlıurfa’da İnşaat ve Yapı Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı
Türkiye’nin etkin fuarcılık şirketleri arasında yer alan Us Fuar tarafından organize edilen Şanlıurfa İnşaat ve Yapı Dekorasyon Fuarı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın katılımıyla açıldı.
Karaköprü’de 1.6 büyüklüğünde deprem oldu
Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Karaköprü’ye bağlı kırsal Şeyhzeliha mahallesinde 1.6 şiddetinde mikro deprem meydana geldi.
Şanlıurfa Valiliği de uyardı! Yarın kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor
Şanlıurfa’da yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ardından Şanlıurfa Valiliği de uyarıda bulundu.
Erbakan’dan Şanlıurfalılara teşekkür
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘’Teşekkürler Türkiye’’ programına katıldı. Başkan Gülpınar, ‘’Adil Düzenin Güneşi Şanlıurfa’da doğmuştur. Artık ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vaktidir ’’ dedi.
Karaköprü’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Karaköprü’de otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralanırken, otomobil duvara çarparak durabildi.
Karaköprü Belediyespor deplasmanda berabere kaldı!
TFF 3. Lig 3. Grupta şampiyon olan Karaköprü Belediyespor ligin son haftasında deplasmanda Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ile 1-1 berabere kaldı.
Yeni müfredatta matematik derslerinde "algoritma-bilişim" odakta olacak
Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB) kamuoyunun görüşüne sunulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağında, matematik ve algoritma-bilişim ilişkisi matematik öğrenme ve öğretme süreçlerine hizmet edecek şekilde kurgulandı.
Karaköprü Belediyespor kongreye gidiyor
Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Lig’de grubunu lider olarak tamamladı ve bir üst lige yükselmeyi garantiledi. Ancak, bu zaferin ardından kulüp yönetimi yeni bir döneme hazırlanıyor. Şampiyonluklarını ilan ettikleri haftanın ardından, Karaköprü Belediyespor'un yönetimi kongre kararı aldı. İşte kongre tarihi ve yeri…
İstanbul’da 11 Nisan kutlamaları yapıldı
İstanbul'da, Şanlıurfa Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Programa, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da katıldı.
Karaköprü’de maddi hasarlı kaza
Karaköprü’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen maddi hasarlı kazada, otomobillerden biri yan yattı.
Karaköprü Belediyespor şampiyonluk kupasına kavuştu!
TFF 3. Lig 3. Grup'ta ligin bitimine bir hafta kala grubunu birinci sırada bitirmeyi garantileyen Karaköprü Belediyespor kupasına kavuştu. Kupa kaptan M. Raşit Şahingöz'ün ellerinde yükseldi.
Karaköprü'de sıkışmalı trafik kazası! 1 yaralı
Karaköprü’de iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir şahıs araçlardan birinde sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan şahıs ambulansla hastaneye götürüldü.