Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa’da narkotik ekipleri 2 şüpheli şahsı yakaladı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından yapılan “Narkotik Alan” denetimlerinde, 2 şüpheli şahıstan çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Göçmen kaçakçılığı operasyonunda 16 organizatör yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kalkan-21' operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.
Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı
Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede hassasiyeti bilinen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın bizzat yürüttüğü, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesiyle ilgili Cuma hutbesinden duyuru yapıldı.
Şanlıurfaspor futbolcularından maddi sorunlara tepki
Şanlıurfaspor futbolcuları, sezon başından beri devam eden maddi sorunlara tepki göstererek bir açıklama yayımladı. Açıklamada, futbolcuların sözleşme gereği maç başı alacaklarının tamamının sezon sonuna bırakıldığı, yabancı futbolcuların maaşlarının ödenmediği ve hocalar ile klüp çalışanlarının da maaşlarının geciktiği belirtildi.
Şanlıurfa’da silah kaçakçılığına geçit yok
Şanlıurfa’da jandarmanın 3 ilçede silah kaçakçılığına ve yasa dışı silahlanmaya karşı çalışmasında çok sayıda ruhsatsız tabanca ile tüfek ve bu silahlara ait mermi ele geçirildi.
Coşkun: Ekonomiye emekçi gözüyle bakış şarttır
Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinin ardından, kamu personellerine verilen yüzde 15 zammın eridiğini belirterek, “Enflasyonun sebebinin ve nedeninin emekçiler olmadığı gerçeğini ısrarla vurguluyoruz.” dedi.
Şanlıurfa dahil 77 ilde "Sibergöz-37" operasyonu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 77 ilde "çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele" kapsamında düzenlenen "Sibergöz-37" operasyonlarında toplam 156 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Viranşehir’de 119 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi
Viranşehir'de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarında 119 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirilirken, 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Cihat Arslan: İki maçı kazanıp kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, düzenlediği basın toplantısında takımın ligde kalma hedefi ve son 2 maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Arslan, takımın son 10 günde iki önemli maça çıkacağını ve hala avantajlı bir konumda olduklarını belirterek, kalan iki maçı kazanarak ligde kalmak istediklerini söyledi. Taraftarlara ve şehire birlik ve beraberlik çağrısı yapan Arslan, “Seneye hayalim bu takımla Süper Lig yapabilmek.” dedi. Eyüpspor maçının ardından “Şehrimizde önemli bir yerde olan bir kişi, takım düşerse düşsün demiş.” sözlerine ilişkin ise Arslan,” Şanlıurfaspor’un düşmesini istemek büyük bir cehalet ve cesaret” dedi.
Birecik’te 1 kilo 735 gram esrar ele geçirildi
Birecik’te narkotik ekiplerinin operasyonunda 1 kilo 735 gram uyuşturucu ele geçirildi.
Şanlıurfa dahil 12 ilde DEAŞ operasyonu: Gözaltılar var
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 12 ilde DAEŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen Bozdoğan-34 operasyonlarında 41 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfa'da aranan 18 şahıs yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından yapılan şok uygulamalarında 16 bin 714 şahıs, 3 bin 336 araç ve 241 motosikletin kontrol edildi. Aranan 18 şahıs yakalanırken 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 50 araca trafik kurallarını ihlalden idari para cezası uygulandı ve 8 motosiklet trafikten men edildi.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 42 tutuklama
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 42 şüpheli tutuklandı.
Şanlıurfa dahil 23 ilde Sibergöz-36 operasyonu: 109 gözaltı
Şanlıurfa dahil 23 ilde düzenlenen "Sibergöz-36"operasyonlarında 109 şüpheli yakalandı.
Şanlıurfaspor’un kaderini belirleyecek 2 maç!
Trendyol 1. Lig'de ilk sezonunu geçiren Astor Enerji Şanlıurfaspor, son 3 maçta galibiyet alamayarak ligde kalma mücadelesinde geriledi. Önce Bandırmaspor ile berabere kalan sarı yeşilli ekip, sonrasında Bodrumspor’a kaybetti. Son olarak Şampiyon Eyüpspor'a 3-1 mağlup olan sarı-yeşilliler, puanını 34'e yükseltti ve küme hattından sadece 1 puan önde kaldı. Ligde kalmak için kritik 2 maça çıkacak olan Şanlıurfaspor, bu karşılaşmalarda galip gelerek ligde kalmayı başarabilecek mi?
Şanlıurfaspor teknik direktöründen maç sonu önemli açıklamalar
Ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor ligin 32. haftasında kendi sahasında ağırladığı Eyüpspor’a 3-1 kaybetti. Kritik maçın ardından Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan’dan önemli açıklamalar geldi. Arslan, “Şehrimizde önemli bir yerde olan bir kişi, takım düşerse düşsün demiş. Yani çok enteresan.” dedi.
Viranşehir Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti
Sahasında ağırladığı Kilisspor’u 7-0 yenen Viranşehir Belediyespor, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig’e yükseldi. Böylelikle Viranşehir’in 37 yıllık 3. Lig hasreti sona erdi.
Şanlıurfaspor evinde mağlup oldu
Trendyol 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 32. haftasında kendi sahasında lider Eyüpspor’a mağlup oldu:1-3.
Erbakan’dan Şanlıurfalılara teşekkür
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘’Teşekkürler Türkiye’’ programına katıldı. Başkan Gülpınar, ‘’Adil Düzenin Güneşi Şanlıurfa’da doğmuştur. Artık ‘Ahlaklı Belediyecilik’ vaktidir ’’ dedi.
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu: 15 tutuklandı
Şanlıurfa il merkezi ve 4 ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 15 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Akşener: Son kez karşınızdayım
Yerel seçimlerde hezimete uğrayan İYİ Parti’nin olağanüstü kurultayı bugün yapılıyor. Kurultayda aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener, kürsüde son kez partililere seslendi.
Şanlıurfa dahil 13 ilde dolandırıcılık operasyonu: 48 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli Şanlıurfa dahil 13 ilde bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik jandarma tarafından düzenlenen "sibergöz-35" operasyonları kapsamında 48 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Karaköprü Belediyespor kongreye gidiyor
Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Lig’de grubunu lider olarak tamamladı ve bir üst lige yükselmeyi garantiledi. Ancak, bu zaferin ardından kulüp yönetimi yeni bir döneme hazırlanıyor. Şampiyonluklarını ilan ettikleri haftanın ardından, Karaköprü Belediyespor'un yönetimi kongre kararı aldı. İşte kongre tarihi ve yeri…
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 380 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Suruç’ta emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 380 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, olaya ilişkin 3 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa'da PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyonda 7 gözaltı
Şanlıurfa'da emniyet ekiplerince terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda terör örgütünün gençlik yapılanmasında yer alan 5 kişi, sosyal medyadan örgüt propagandası yaptığı belirlenen 2 kişi olmak üzere 7 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor U-15 Ligi’nde şampiyon
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Amatör U-15 Ligi’nde playoff final maçına çıktı. Maçın kazananını karşılıklı penaltı atışları belirledi.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı!
Şanlıurfa'nın merkezinde ve 3 ilçesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, 17 kişi gözaltına alındı.
Harran Üniversitesi Hastanesi’nden 25 Nisan Dünya Sıtma Günü mesajı
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fadile Yıldız Zeyrek, 25 Nisan Dünya Sıtma Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.
Uzmanı Şanlıurfalıları ölümcül virüse karşı uyardı
Şanlıurfa'da yaz mevsiminin yaklaşmasıyla kavurucu sıcaklar etkisini göstermeye başladı. Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle açık havada vakit geçirme isteği artarken, piknik alanları, bahçeler, bağlar ve ormanlık alanlar vatandaşların akınına uğruyor. Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz, sıcaklarda ortaya çıkan ve ölümcül olabilen kene ve benzeri haşerelere karşı ne gibi önlemler alınabileceğini ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.
Haliliye’de esrar ve metamfetamin ele geçirildi
Haliliye’de narkotik ekiplerinin çalışmamsında esrar ve metamfetamin ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı.