Viranşehir yaz kurslarına yoğun ilgi;

Viranşehir yaz kurslarına yoğun ilgi

Viranşehir Belediyesinin futboldan basketbola, yüzmeden bilek güreşine, masa tenisinden voleybola kadar 13 farklı branşta açtığı yaz kursları yoğun ilgi görüyor. Kurslara katılan çocuk ve gençler, tatillerini verimli bir şekilde geçirirken, aynı zamanda yeni beceriler de kazanıyor....

Gençlerin sağlıklı ve düzgün ortamlarda spor yapmasını, sporla tanışması ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasını hedefleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, şampiyon sporcular yetiştirmek için salon sporlarına büyük destek veriyor.

Okulların tatil edilmesiyle Viranşehir Spor Kompleksi’nde başlayan Yaz Spor Okullarındaki kurslar yoğun katılımla devam ederken; futbol, POMEM, yüzme, basketbol, BESYO, kick boks, kort tenisi, voleybol, dart, spor lisesi, jimnastik, masa tenisi ve bilek güreşi eğitimleri veriliyor. Kurslara katılan çocuk ve gençler, hem ilgilendikleri spor dalıyla ilgili teknik bilgi sahibi oluyor hem de uygulamalı eğitim alıyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslara katılanlar, yaz tatilinde yeni hobiler edinerek kaliteli zaman geçirmenin keyfini çıkarıyor. Sıcak havaların arttığı bugünlerde yaz kurslarında en çok ilginin yüzme kursuna gösterildiği görüldü. Kız ve erkek çocuklar için yaş aralıklarına göre seanslar halinde devam eden yüzme kursunda, çocuklara temel yüzme ve yüzme teknikleri eğitimi veriliyor.

Viranşehir Belediyesi’nin yaz kurslarında verilen eğitimler sayesinde sporun dallarıyla tanıştıklarını ve hoş zaman geçirdiklerini belirten gençler, kendilerine sunulan bu hizmetten dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Viranşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum