Vekil Gergerlioğlu "İlgisiz il" dedi, Urfa'nın sorunlarını anlattı...;

Vekil Gergerlioğlu "İlgisiz il" dedi, Urfa'nın sorunlarını anlattı...

YSP Kocaeli Milletvekili Şanlıurfalı Ömer Faruk Gergerlioğlu "İlgisiz bir il" diyerek Şanlıurfa'daki sorunları mecliste gündeme taşıdı. Vekil Gergerlioğlu "Urfa'ya gelen valilerin, seçim kazanan başkanlar, mülki amirleri memurların, herkesin bu sorunlarına duyarlı olması ve çözmesi gerekiyor" dedi....

ANKARA- Yeşil Sol Parti (YSP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun gündeminde memleketi Şanlıurfa vardı.

Meclis'te bir açıklama yapan Vekil Gergerlioğlu "Bize ulaşan bilgilere Urfa'da çok önemli sıkıntılar var" diyerek kürsünden Urfa'nın sorunlarını sıraladı.

VEKİL GERGERLİOĞLU: URFA İŞSİZLİKTE BİRİNCİ

Vekil Gergerlioğlu "Sivas'tan sonra en çok köyü olan il Urfa. Peki kaç sağlık ocağı var? Urfa Valiliği'ne soruyorum. Kaç köyde halı saha, çocuk parkı var? Kaç köyde parke yada köy içi yol var? Urfa sınavlarda sonuncu, işsizlikte birinci, yoksullukta birinci, hane başına gelirde sonuncu, hane başına nüfus oranında birinci, yani Tunceli’de 1 eve 1 kişi düşerken Urfa'da 1 eve 6 kişi düşüyor. İlgisiz bir il" dedi.

"SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR"

Yetkililere seslenen Vekil Gergerlioğlu "Urfa'ya gelen valilerin, seçim kazanan başkanlar, mülki amirleri memurların herkesin bu sorunlarına duyarlı olması ve çözmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum