Maç 0-0 bitti, teknik direktör maçı değerlendirdi;

Maç 0-0 bitti, teknik direktör maçı değerlendirdi

Erzurum’da ilk hazırlık maçından beraber kalan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, hazırlık maçını değerlendirdi ve "Biz oyun felsefemiz üzerinde çalışıyoruz" dedi....

3. Lig 3. Grup ekiplerinden Karaköprü Belediyespor, 2. etap kamp döneminin ilk hazırlık maçında Amasyaspor ile 0-0'lık skorla beraber kaldı.

Teknik Direktör Besin Durmuş, mücadele gücünün olumlu olduğunu dile getirerek maçı şu sözlerle değerlendirdi:

"Adı üstünde zaten hazırlık dönemindeyiz. Hazırlık maçı oynadık ilk maçımızdı. Bizim açımızdan kötü geçmedi. Berabere bitti maç, mücadele gücümüz gayet olumluydu. İsteğimiz arzumuz gayet olumluydu. Hazırlık maçlarında oyuncuların hepsine fırsat verip görmek istiyoruz. Öyle de yaptık çok oyuncu değiştirdik. Oyun içinde oyuncu değiştirdiğiniz zaman bazen istediğiniz olmuyor. Genel anlamda kendi bölgemizden çıkarken, zaman zaman oyun başlangıçlarında rakibin baskılarında hata yaptık. İkincisi ise rakibin başlangıcında ön bölgedeki baskınlarımızda paylaşım yapamadık. Rakip bizi biraz geri itti. Oyunun ana felsefesinde bu tür eksiklerimiz oluştu. Ama buna rağmen net 2-3 karşı karşıya kaçırdığımız pozisyonumuzda vardı. Biz oyun felsefemiz üzerinde çalışıyoruz. 2 hazırlık maçımızda daha verimli daha üretken hale dönüşmek istiyoruz. Gün gün daha iyi hale geliyoruz."

Karaköprü Belediyespor 2. Hazırlık maçını ise salı günü Vanspor ile yapacak.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum