Vali Şıldak: Şanlıurfa için ortak akılla hep birlikte çalışacağız;

Vali Şıldak: Şanlıurfa için ortak akılla hep birlikte çalışacağız

Kurum ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kurum amirlerinden brifing aldı ve Şanlıurfa için ortak akılla hep birlikte çalışacaklarını söyledi....

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kurum ziyaretlerine devam ediyor. Sabah mesaisine İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek başlayan Vali Şıldak’ı burada Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Solmaz, müdür yardımcıları ile şube müdürleri karşıladı.

Kurum içerisindeki personelle selamlaşan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, müdürlük makamını da ziyaret etti. Akabinde toplantı salonuna geçen Vali Şıldak, uygulanan ve devam eden çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Daha sonra Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne geçen Vali Şıldak, OSB’de faaliyet gösteren ve yapımı devam eden fabrikalar, yürütülen çalışmalarla ilgili OSB Bölge Müdürü Osman Oktay’dan bilgi aldı.

OSB Müdürlüğü içerisinde oluşturulan fabrikalarda üretilen ürünlerin sergilendiği alanı da inceleyen Vali Şıldak, üretime ve üreticiye tam destek vereceklerini söyledi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Karacadağ Kalkınma Ajansı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Göç Müdürlüğünü de ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kurum müdürleri ile şube müdürlerinden yürütülen çalışmalarla ilgili brifing aldı. Kurum ziyaretlerine devam edeceğini belirten Vali Şıldak, Şanlıurfa için ortak akılla hep birlikte çalışacaklarını dile getirdi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum