Karaköprü’de müzikal tiyatro sahnelenecek;

Karaköprü’de müzikal tiyatro sahnelenecek

Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikle çocuklar için ‘Alice Harikalar Diyarında’ isimli müzikal tiyatro gösterisi sahnelenecek....

Karaköprü Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği programla kaldığı yerden devam ediyor. Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan etkinlikle dünya klasikleri arasında yer alan ‘Alice Harikalar Diyarında’ adlı eserin müzikli tiyatro oyunu Karaköprülü çocuklar için sahnelenecek.

16 Eylül Cumartesi günü ilçedeki Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde düzenlenecek olan ‘Alice Harikalar Diyarında’ müzikal tiyatro oyunu saat 14.00 ve 19.00’da olmak üzere iki seansta sahnelenecek ve davetiyeler ücretsiz olarak temin edilebilecek.

Tüm çocukları tiyatro etkinliğine davet eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, çocukların eğlenmesi ve kültürel faaliyetlere katılımı için düzenledikleri programlara yenisini ekleyeceklerini belirterek, “Karaköprü Belediyesi olarak sosyal ve kültürel belediyecilik yönümüzü ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Kültür ve Sanat etkinlikleri çerçevesinde çeşitli söyleşiler, konserler vs. düzenledik.

Tabi ki göz bebeğimiz çocuklarımızı da unutmayarak onlara yönelik etkinlikler de gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda şimdi de çocuklarımızı çok güzel bir tiyatro oyunu ile buluşturacağız. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini cumartesi günü tiyatro davet ediyorum” diye konuştu.

‘Alice Harikalar Diyarında’ gösterisini izlemek isteyen vatandaşlar davetiyeleri Akbayır Mahallesinde bulunan Karaköprü Belediyesi Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezinden temin edebilecek.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum