Urfa’daki eczacılar yeni başkanını seçiyor;

Urfa’daki eczacılar yeni başkanını seçiyor

Şanlıurfa Eczacı Odası bugün yeni başkan ve yönetimini belirleyecek olan oda organ seçimlerini gerçekleştiriyor. Seçimde E- Başarı Platformu adına mevcut başkan Ecz. Süleyman Açar’ın yanı sıra 3 bağımsız aday yer alıyor. Açar, “Bir bayram ve tören havasında meslektaşlarımla muhabbet içinde seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullanırken, bağımsız aday Ecz. Fatih Karataş, “Seçildiğim takdirde eczacılık problemlerini gidermek için çalışacağız çalışmaya da devam edeceğiz” dedi....

27.  Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası üyeleri, yeni başkan ve yönetimini belirlemek için sandığa gitti.

Oda organ seçimlerinde oy kullanma işlemi bugün sabah saat 09.00 itibarıyla Şanlıurfa Barosu binasında başladı. Oy kullanma işlemi saat 17.00’ye kadar sürecek.

Seçimde, odanın mevcut Başkanı Ecz. Süleyman Açar’ın yanı sıra 3 isim daha yarışıyor. Açar’ın karşısında bağımsız adaylar Ecz. Fatih Karataş, Ecz. Mehmet Ali Doblan ve Ecz. Bekir Caynak bulunuyor.

Ajans Urfa’ya konuşan Süleyman Açar, yeni dönemin bütün meslektaşlarına ve Urfa’ya hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi:

“Dün itibarıyla kongremizi gerçekleştirdik, bugün de bir bayram ve tören havasında meslektaşlarımla muhabbet içinde seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. İnşallah yeni dönem bütün meslektaşlarım ve Urfa’mıza hayırlı olur. Zor bir dönem olacak çünkü mesleğimiz zor günlerden geçiyor ama birlik ve beraberlik içinde omuz omuza meslektaşlarımızla beraber bu zor dönemin içinden çıkacağımıza inanıyorum.

Seçildiğimiz takdirde çok planımız var, başlattığımız süreçler var. Bunları tamamlayacağız. Meslektaşlarımız ve halkımıza yönelik yeni projelerle, inşallah bu dönemi de başarılı bir şekilde tamamlamayı düşünüyoruz.”

KARATAŞ: DEMOKRATİK VE GÜZEL BİR SEÇİM OLSUN

Demokratik ve güzel bir seçim olmasını dileyen başkan adaylarından Ecz. Fatih Karataş ise şunları dile getirdi:

“Tek bir liste vardı, insanlarımız ve meslektaşlarımızın seçme hakkı olsun diye ben de bağımsız olarak aday oldum. Bu mesleğe çalışıp emek veren insanlarız. Bir önceki dönemde yönetim delegasyonunda yer aldım, o yüzden demokratik ve güzel bir seçim olmasını diliyorum.

Seçildiğim takdirde tabii ki planlarım var. Ben ayrıca bir dernek başkanlığı da yürütüyorum eczacılıkla ilgili. Eczacılık problemlerini gidermek için çalışacağız çalışmaya da devam edeceğiz”.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum