AK Parti İl Başkanlığına ilk büyükşehir aday adaylığı müracaatı yapıldı;

AK Parti İl Başkanlığına ilk büyükşehir aday adaylığı müracaatı yapıldı

Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulundu. İlk resmi başvuruyu Gök yaptı....

AK Parti'nin, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmaları fiilen başladı. AK Parti'de 9 Kasım'da başlayan adaylık başvuruları 17 Kasım'a kadar sürecek.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı da ilk büyükşehir aday adaylığı müracaatını aldı.

Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulundu. İlk resmi başvuruyu Gök yaptı. 

Abdulkerim Gök’ün başvurusunu alan AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı Başkanı Süleyman Deveci, Gök’ün daha önce milletvekilliği dönemindeki Şanlıurfa’ya hizmetlerini bildiklerini kaydederek, “Bugün Büyükşehir Belediye Başkanlığı için müracaat etmiş durumda. Bu aday adaylığının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

GÖK: ŞANLIURFA BENİM SEVDAM

Aylar öncesinde ilk adaylık açıklamasını kendisinin yaptığını söyleyen Abdulkerim Gök, şunları ifade etti:

“İlk müracaatı biz yaptık. 30 yıllık bilgi birikim donanım tecrübemi Peygamberler Şehri Şanlıurfa’ma vermek için ya Allah bismillah dedik. Sefer bizden zafer Allah’tan diyoruz. Şanlıurfa benim sevdamdır, söyleyecek sözümüz yapacak işimiz var. Tüm Şanlıurfalı hemşehrilerime, ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime saygı, selam, hürmetlerimi iletiyorum”.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum