Metin Külünk'ten Şanlıurfa’daki aday adayına FETÖ göndermesi!;

Metin Külünk'ten Şanlıurfa’daki aday adayına FETÖ göndermesi!

Eski AK Parti Milletvekili Metin Külünk, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı için çarpıcı açıklamalarda bulundu....

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, sosyal medya hesabından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili yaptığı açıklamada, FETÖ göndermesi yaptı. Adayın Ankara’da Şanlıurfa sokaklarından bihaber belirlenmeye çalıştığına vurgu yapan Külünk, Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa’da güçlü bir adaya çıkarması halinde, Büyükşehiri DEM Parti’nin kazanacağını ifade etti.

İşte Metin Külünk’ün Şanlıurfa’ya ilişkin açıklamaları;

“ŞANLIURFA’NIN EN STRATEJİK SEÇİMİ!”

“Şanlıurfa en stratejik illerimizden birisi. Şanlıurfa’da eğer yakın gelecek tarihi, şehrin nüfus yapısı üzerinden sağlıklı bir şekilde okunmaz ve de gereken tedbirler yarına bırakılarak bugünden alınmaz ise Şanlıurfa bugüne kadar koruduğu bütüncüllüğünü, bugüne kadar var olan yapısını korumakta güçlük çekecektir. Açık yüreklilikle söyleyelim sosyal doku olarak, çok hızlı bir şekilde tepkiye, öfkeye dayalı bir dip dalga geliyor. Üzgünüm siyaset bunu okumuyor, okumamak için de her şeyi yapıyor. Şanlıurfalı kardeşlerimiz nasıl olsa her şartta önlerine konulan adaylara programlarına, vaatlerine bakmadan oylarını verirler. Sonra da kızarlar ya da alkışlarlar diye bakılıyor ve yanılıyorlar. Bu seçimler Şanlıurfa’nın belki de en stratejik seçimi olacak uzaktan takip ediyoruz”

“MASA BAŞINDA aday BELİRLEME” FETÖ VURGUSU!

“Yine masa başından aday belirlemek için sokaktan kopuk hareket eden, Şanlıurfa’ya ne getireceğine bakmaksızın Ankara’da ofislerde aday belirleme çalışmaları, Sayın Cumhurbaşkanımızın seyahatlerinde adayları götürüp, Sokakta karşılığı var mı?, yok mu?

bakmaksızın aday dayatmak, FETÖ’cü hainlerin duruşmalarını takip edenlerin adaylıklarıyla ilgili hamleler yapmak, Sızdıkları yerlerde kendilerini saklayanları aday yapmak için hareket halinde olanlar… Şunu açık yüreklilikle söyleyeyim Şanlıurfa’da; Akçakale’nin, Ceylanpınar’ın, Birecik’in, Suruç’un, Karaköprü’nün, Haliliye’nin, Eyyübiye’nin,  Siverek’in, Hilvan’ın, Viranşehir’in, Bozova’nın, Halfeti’nin, Harran’ın sokaklarında karşılığı olmayan, masa başında belirlenmiş bir adayla yola çıkıp Bu adayı Şanlıurfalılara dayatmaya kalkarsanız hiç ummadığınız fotoğrafla karşılaşırsınız.”

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASİ UZANTISINA TESLİM EDERSİNİ”

“Yeniden Refah Partisi güçlü bir isimle çıkarsa Şanlıurfa’da, Şanlıurfa’yı, Şanlıurfa’nın sokaklarından habersiz sizlerin sayesinde götürür terör örgütünün siyasi uzantısına teslim edersiniz!”

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum