BAŞKAN CANPOLAT: HER ZAMAN HİZMETİN PARTİSİ AK PARTİ’NİN YANINDA DURDUNUZ;

BAŞKAN CANPOLAT: HER ZAMAN HİZMETİN PARTİSİ AK PARTİ’NİN YANINDA DURDUNUZ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Devteyşti, Kamberiye ve Şehitlik Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek isteyen Başkan Canpolat, “Her zaman hizmetin partisi AK Parti’nin yanında durdunuz. 31 Mart’ta da duracağınıza eminiz ve buna inanıyoruz” dedi....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.


Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Başkan Mehmet Canpolat, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle gezilerine Devteyşti, Kamberiye ve Şehitlik Mahalleleriyle devam etti. Haliliye Belediyesinin Ramazan Aynı boyunca mahalle mahalle düzenlediği Tasavvuf Konserine katılan Başkan Mehmet Canpolat, Şehitlik Mahalle sakinlerine seslendi. 


Şehitlik Mahallesine Kadın Destek Merkezi kazandıracaklarını müjdeleyen Başkan Mehmet Canpolat, “Biz ne diyoruz, işimiz hizmet ama gücümüz millet. Gücümüz sizsiniz, yine gücümüz olarak 31 Mart’ta inşallah sandık önümüze gelecek. Ben burada özellikle hanım kardeşlerimize, bacılarımıza seslenmek istiyorum. Bizim en büyük gücümüz sizsiniz, en başta Allah, sonra kadınlar. Şehitlik Mahallemize bir kadın destek merkezi açıyoruz, hayırlı olsun, uğurlu olsun diyorum. Şehitlik’e ne kadar hizmet etsek azdır çünkü sizler her zaman bizlerin yanında durdunuz, AK Parti’nin yanında durdunuz, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durdunuz, hizmet eden adamların yanında durdunuz, hizmetin partisi AK Parti’nin yanında durdunuz. 31 Mart’ta da duracağınıza eminiz ve buna inanıyoruz Allah’ın izniyle. 31 Mart günü için, şahsım, bu hizmetkar Mehmet Canpolat’ı, diğer hizmetkar Zeynel Abidin Beyazgül başkanımı ve meclis üyesi adaylarımızı, 31 Mart’ta sandıkta sizlere emanet ediyoruz. Sizler de bizim her zaman olduğu gibi inşallah 31 Mart’tan sonra da Şehitlik bizim özel emanetimizdir, hanımlar bizim özel emanetimizdir, aldık başımızın üstüne koyduk, iki gözüm üstüne diyorum” ifadelerini kullandı. 


“KAMBERİYE SANDIKLARI TIKA BASA DOLDURACAK”

Daha sonra Kamberiye Mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Mehmet Canpolat, büyük teveccühle karşıladı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için vatandaşlardan destek sözü isteyen Başkan Mehmet Canpolat, “Biz Kamberiye’ye ne kadar hizmet etsek azdır. Allah’ın iziyle inşallah, bizler Haliliye’mizi karış karış dolaşıyoruz, evlere giriyoruz. İnşallah yine, Kamberiye sandıkları tıka basa dolduracak, Kamberiye’yi birinci çıkaracak. Buradaki heyecan, buradaki coşku, Kamberiye’nin 31 Mart’ı iple çektiğini gösteriyor. 31 Mart sabahı, inşallah hanım bacılarımız başta olmak üzere gidecek sandığa, AK Parti’ye mühürlerini Büyükşehirde, Haliliye’de vuracak” sözlerine yer verdi. 


“AK PARTİ OYLARIYLA DEVTEYŞTİ YİNE BİRİNCİ OLACAK”

Mahalle sakinleriyle tek tek görüşen ve talepleri dinleyen Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra ise Devteyşti Mahallesine geçti. MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir’in eşlik ettiği ziyarette mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, şöyle konuştu: 


“Devteyşti Mahallemiz bizim için her zaman özel oldu. Neden? Çünkü Devteyşti Mahallemiz bizim en büyük mahallemiz. Buralarda, 2019’da sokak sokak gezerken, bizden birinci öncelik ne istiyorlardı. Bizden sağlıkla ilgili hizmet istiyorlardı. Allah’a hamdolsun, burada şuanda Türkiye’deki ilk 4’den biri, Ağız ve Diş Hastanesi ile altı da semt polikliniği. Bebeklerimiz, çocuklarımız için annelerimiz diyorlardı ki, biz yetişemiyoruz, ayağımızın dibinde bir hastane olsun. Acil polikliniği, çocuk doktoru, dahiliye, kadın doğum da atandı, burada çok şükür hastanemiz hizmette. Ve yine bölgeye hitap eden, Haliliye’de 1 tane yapıldı. 118 dönümlük Millet Bahçesini bu bölgeye geitrdik, hayırlı uğurlu olsun. 2019’da ne demiştim, hizmete ilk bu bölgeden başlayacağım. Ve ilk hizmeti 2019’da göreve geldikten sonra bu bölgeden başlattık. İrili ufaklı birçok hizmetin yanı sıra büyük devasa eserlerle burada şu anda alnımızın akıyla sizin karşınızda duruyoruz. Ne diyoruz, sözümüzün eriyiz, Haliliye’nin neferiyiz. 31 Mart’ta sabahın ilk ışıklarıyla sandıkları gümbür gümbür, tıka basa AK Parti oylarıyla inşallah yine doldurup, Devteşyti’ni yine birinci yapacaksınız.”


Konuşmaların ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle Başkan Mehmet Canpolat, bölgeden ayrıldı.



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum