Başkan Kuş’tan Anneler Günü mesajı;

Başkan Kuş’tan Anneler Günü mesajı

Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediyecilik hizmetlerinin odağında annelerin olduğunu söyledi. Başkan Kuş, yapılan yatırım ve hizmetlerin toplumun tüm kesimlerini ilgilendirdiğini özelde ise annelerin mutluluğunu hedef aldığını ifade etti....

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Şefkat, merhamet ve koşulsuz sevginin abidesi anneleri anmak, hatırlamak, onların kıymetlerini bilmek anlamında elbette yılda bir günle yetinmek gibi bir durum düşünülemez.  Anneler Günü; değerleri, onlara bugün sunulan hediyelerle ölçülemez büyüklükte olan annelerimize karşı görev ve sorumluluklarımızı bir kez daha hatırlamak için bir vesiledir. Annelerimize olan saygı, hürmet ve sevgimizi onlarla birlikte olduğumuz her gün doyasıya yaşamak, onları en mutlu şekilde görmek elbette arzuladığımız en önemli şeydir.

Hizmet makamında olduğumuz Eyyübiye Belediyesi olarak da kurumsal hizmet ve yatırımlarımızın odağında annelerin mutluluğu olduğunu hatırlatmak isterim. Yapılan yatırım ve hizmetler, toplumun tüm kesimlerini ilgilendirdiği gibi özelde ise annelerimizin mutluluğunu hedef almaktadır. Bir annenin en mutlu olduğu zamanın, evladının başarısı olduğundan hareketle uyguladığımız eğitim destek programları, yeşil alanlarımız, parklarımız, kadın destek merkezlerimiz, istihdam olanaklarımız gibi belli başlı hizmetlerin odağında hiç şüphesiz annelerimizin mutluluğu hedeflenmektedir. Önümüzdeki beş yıllık hizmet süremizde de tüm çabamız, milletimizin ve özelde annelerimizin yüzlerini güldürmek amacıyla artarak devam edecektir.

Bu özel günde en kıymetlimiz olan annelerimizi saygı, sevgi ve hürmetle kucaklarken, başta Gazze’de yaşanan katliamlarda hayatını kaybeden tüm annelerimizi, vatanımız, bayrağımız ve kutsal değerlerimiz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin annelerini rahmet ve minnetle anıyorum. Hiçbir annenin ağlamadığı, hiçbir evladın annesiz kalmadığı günler temennisiyle Anneler Günü’nüzü tebrik ediyorum.

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum