YRP Genel Başkanı Erbakan’dan Şanlıurfa’ya teşekkür ziyareti;

YRP Genel Başkanı Erbakan’dan Şanlıurfa’ya teşekkür ziyareti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart yerel seçimlerinde seçimi kazanan belediye başkanları ve yüksek oy alma başarısı gösteren adaylara teşekkür ziyaretleri kapsamında, kazandığı tek büyükşehir olan Şanlıurfa’ya geldi. Erbakan düzenlenen kahvaltılı toplantıda basın mensupları ve partililerle bir araya gelerek hem Şanlıurfalılara teşekkür etti hem de işsizlik sorununun yüksek olduğu kentte istihdama yönelik yapacakları çalışmaları anlattı....

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde büyük bir başarı göstererek oy oranı bakımından Türkiye’nin 3’üncü büyük partisi olan Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçimlerde kazanan belediye başkanları ve seçilmemesine rağmen yüksek oy alan belediye başkan adaylarına teşekkür ziyaretlerinde bulunuyor.

Bu kapsamda Erbakan, seçimlerde kazandığı tek büyükşehir olan Şanlıurfa’ya geldi. Sabah saatlerinde Bozova’ya giderek burada Yeniden Refah Partisi adayı İbrahim Halil Akcan’a teşekkür ziyaretinde bulunan Erbakan, buradan Şanlıurfa’ya gelerek, özel bir mekanda yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve partili meclis üyelerinin yanı sıra diğer şehirlerden gelen Yeniden Refah Partisi ilçe başkanları da katıldı.

 

GÜLPINAR: CİDDİ SIKINTILAR VAR BUNLARI İLERLEYEN GÜNLERDE PAYLAŞACAĞIZ

Toplantıda konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, seçildikleri günden bu yana gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Allah nasip ederse önümüzdeki 5 yıl boyunca ahlaklı ve dürüst belediyeciliğin nasıl olduğunu, milli görüş belediyeciliğinin nasıl olduğunu bütün Türkiye’ye ispat edeceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız ilk günden itibaren başladı. Tespit ve teşhislerimizi yapıyoruz ve bundan sonrada çözüm önerileri için gayret edeceğiz inşallah.

Tabii çok ciddi sıkıntılar var, bunları ilerleyen günlerde özellikle kamuoyuyla paylaşacağız. Siz değerli basın mensupları aracılığıyla bunları gündeme getireceğiz. Ama hiçbir şekilde bir mazeretin arkasına sığınmadan, halkın iradesinin tecelli ettiği bu seçim ortamından sonra halka karşı olan mesuliyetimizi son raddeye kadar yerine getirmenin gayreti içinde olacağız.”

 

SEÇİMDE BÜYÜK BAŞARI

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan,  seçimlerde büyük bir başarı gösterdiklerini belirterek, “31 Mart seçimlerinde milletimiz tercihini milli görüşten yana kullandı. Türkiye genelinde belediye meclis üyeliği seçimi ortalaması Yeniden Refah Partimizde yüzde 7 seviyesine geldi. Bir önceki seçimde aldığımız yüzde 2,9 ile kıyaslarsak, yüzde yüzün üzerinde bir artış, 3 milyon oy ve bir il, bir büyükşehir belediyesi olmak üzere toplamda 63 belediyeyi Yeniden Refah Partisi olarak kazandık Elhamdülillah.

Üye sayısı bakımından 520 binin üzerinde üyeyle Türkiye’nin 3’üncü büyük siyasi partisi haline gelmiştik. Seçimlerde de aynı durum tecelli etti ve oy oranı bakımından da partimiz Türkiye’nin 3’üncü büyük partisi haline gelmiştir. Bize düşen milletimizin bu teveccühüne bu güvenine layık olmak ve milletimizin hak ettiği hizmetlerle inşallah bu belediyelerimiz aracılığıyla buluşturmaktır.” ifadelerini kullandı.

 

İŞSİZLİK SORUNUYLA BOĞUŞAN ŞANLIURFA’YA YENİ PROJE

İşsizlik sorununa da değinen Fatih Erbakan, özellikle Şanlıurfa’da işsizlik sorununun yoğun olduğunu aktararak gerekli çalışmaların büyükşehir belediyesi aracılığıyla yapılacağını söyledi.

Erbakan sözlerine şöyle devam etti:

“Urfa gibi işsizlik probleminin, genç işsiz probleminin çok yoğun yaşandığı bir şehrimizde, belediye öncülüğünde, gerekirse özel sektörden girişimcilerle iş birliği halinde ortaya konacak projelerle istihdam sağlamaya yönelik adımlar atılacak. Aynı zamanda sadece sosyal yardım yapmak değil, milletin gelir seviyesini, alım gücünü arttıracak projeleri hayata geçireceğiz. Yani yapılacak girişimlerle, tesislerle, ortaya konacak projelerle milletimizin kar sahibi olması, gelir sahibi olması ve refah seviyesinin yükseltilmesi inşallah sağlanmış olacak.”

Şanlıurfa’daki temaslarını yarın da sürdüreceğini ifade eden Erbakan, bugün şehir merkezinde önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ı, ardından Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi ziyaret etti.

Erbakan, daha sonra Haliliye ve Eyyübiye’de yüksek oy alan Yeniden Refah Partisi adaylarına teşekkür ziyaretlerinde bulunacak.

Genel Başkan Erbakan yarın ise Viranşehir, Siverek ve seçimlerin tekrarlanacağı Hilvan’a giderek teşekkür ziyaretlerinde bulunacak.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum