Şanlıurfaspor başkanlığına aday olacağı iddia edilen Geçgel’den açıklama;

Şanlıurfaspor başkanlığına aday olacağı iddia edilen Geçgel’den açıklama

Şanlıurfaspor'da 8 Haziran'da yapılacak Olağan Kongre öncesi, Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel'in kulüp başkanlığına aday olacağı yönünde iddialar ortaya çıkmıştı. Geçgel, bu iddialara yanıt verdi....

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel, Şanlıurfaspor'da yapılacak Olağan Kongre öncesi hakkında çıkan kulüp başkanlığına aday olacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’a Astor Şirketler Grubu olarak her türlü maddi ve manevi desteği sağladıklarını vurgulayan Geçgel şşu ifadeleri kullandı:

 “Urfa’mızın en büyük değeri olan Şanlıurfaspor’a Astor Şirketler Grubu olarak gereken her türlü maddi ve manevi katkıyı sağladık. Şanlıurfa’mızın her sorunu bizim de sorunumuz olarak görmekteyiz. Urfa’nın marka değeri olan Şanlıurfa sporun yapılacak olağanüstü kongresi öncesi spor kamuoyunda Kulüp Başkanlığı için adım sıkça geçmektedir. Şanlıurfa kamuoyuna açıkça söylemek istiyorum ilk günden itibaren hiç bir sezon Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı gibi bir düşüncem olmadı. Başkan olmadan da maddi katkı yapıldığını biz ispatladık. Şanlı Takımımızın maçı kazanarak çok şükür Ligde kalmayı başarmıştır. Açık ve net şekilde diyorum: Yapılacak Kongrede adaylığım söz konusu değildir. Kongrede aday olacak kim var ise hepsine başarı diliyorum. Astor grup olarak biz kişilere değil Şanlıurfaspor’a katkı sağlıyoruz bu nedenle kim Kongrede Başkan olursa biz gelecek Başkan ve Yönetimi dışardan desteklemeye devam edeceğiz. Umarım Urfa’nın bu büyük değeri için çok güçlü bir Yönetim Kurulu oluşur ve kime düşmek için değil Süper Lige çıkmak için bir hedef konulur. 55 yıldır Süper lig hayali kuran ve hiç bir dönem süper ligde yer alamayan bu takımımız artık büyük düşünerek süper lige çıkmanın gayreti içeresinde olmalıdır. Astor olarak bizim bakışımız özetle şudur: Kim ne iş yapıyorsa en iyisini yapmalıdır. Temennimiz Şanlıurfaspor’a layık bir yönetimin gelmesidir”.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum