Şanlıurfa’da tarihi bölgede hırsızlık olayları arttı!;

Şanlıurfa’da tarihi bölgede hırsızlık olayları arttı!

Şanlıurfa'nın tarihi dokusuna ev sahipliği yapan Büyükyol Cami Kebir ve Biçakçı mahalleleri, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarıyla alarma geçmiş durumda. Bu vakalardan biri de dün yaşandı. Gündüz vakti bir butik otele giren hırsız, içeride 45 dakika boyunca kaldıktan sonra otelin tarihi değeri yüksek eşyalarını alıp kaçtı....

Şanlıurfa'nın tarihi dokusunu ve turistik cazibesini oluşturan Büyükyol Cami Kebir ve Biçakçı mahallelerindeki tarihi konaklar ile birçok butik otel ve kafe, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarıyla sarsıldı.

Son Olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Camirkebir Mahallesinde dün öğleden sonra saat 15.30 sularında meydana geldi.

İddiaya göre, bir butik otele giren hırsız, içeride tam 45 dakika boyunca kaldıktan sonra otelin tarihi değeri yüksek eşyalarını alıp kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri, incelemelerde bulunarak kamera kayıtlarını topladılar ve hırsızlık olayına karışan şahısların peşine düştü. Ancak bu son soygun, bölgedeki iş yerleri sahiplerini endişelendirdi ve iş yapma güvenlerini sarsmaya başladı.

 

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum