Şanlıurfa’daki örnek projeye vatandaşlardan destek!;

Şanlıurfa’daki örnek projeye vatandaşlardan destek!

Şanlıurfa Valiliği bünyesinde devam eden Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi vatandaşlardan da tam destek görüyor....

Şanlıurfa’da Vali Hasan Şıldak’ın tüm aşamalarını birebir takip ettiği Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi’nde başarılı sonuçlar elde edilmeye devam ediliyor. Kısa bir sürede çok sayıda gencin ve ailenin başvuruda bulunduğu projede bağımlılıktan kurtulmak için adım atan gençler yeniden toplum içerisindeki itibarına kavuşurken, anlatılan hikayeler ders niteliğinde olaylarla gündeme yansıyor.

 

AİLELERİN GÖZYAŞLARI MUTLULUĞA DÖNÜŞTÜ

 

Madde bağımlısı oğlunun illegal girişimleri sonucu iki evini de satarak kiracı konumuna düştüğünü anlatan bir baba, çareyi Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi’nde bulduğunu ve bu aşamada başarılı sonuç aldıklarını anlattı. Aile desteği ile proje dahilinde yer alan çocuğunun iyileştiğini ve uyuşturucu bağımlılığından uzak durduğunu söyleyen baba, gözyaşları içerisinde Vali Hasan Şıldak’a sarılarak teşekkür etti.

 

VALİ ŞILDAK TÜM AİLELERE SESLENDİ

 

Alınan ilk sonuçları projenin başarısı olarak nitelendiren Vali Şıldak da tüm ailelere seslenerek, destek çağrısında bulundu. Vali Şıldak yaptığı değerlendirmesinde “Projenin en önemli ayağı ailelerimiz. Ailelerimiz bağımlı olan evlatlarını bu illetten kurtarma noktasında ikna ve sevgi çabaları ile bizlere destek vermeli ki bu uyuşturucu belasını hep birlikte defedelim. Valiliğimiz ve kaymakamlıklarımızın kapısı ailelerimize her zaman açık. Bağımlılıktan kurtulmak için sizleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

PROJE YEREL VE ULUSAL DÜZEYDE BÜYÜK YANKI BULDU

 

Projenin sonuçlarını sosyal medya ve haber kanalları aracılığıyla paylaşan Şanlıurfa Valiliği, yerel ve ulusal gündemde geniş yer buldu. Projenin başarısının ele alındığı Şanlıurfa’daki bu atılımın diğer illere örnek olması dile getirildi. Devletin şefkati ve kararlı duruşunun işlendiği haber çalışmalarına da vatandaşlar tam destek verdi.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum