Sağlık çalışanlarına ücretsiz konaklama imkanı!;

Sağlık çalışanlarına ücretsiz konaklama imkanı!

Sağlık-Sen Ulus Otel ve Sağlık-Sen Kızılay Otel, Ankara’ya vaka getiren 112 çalışanlarının “evi” oldu....

Mart ayında Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetiminin aldığı kararla, sendikaya üye olsun veya olmasın Ankara'ya vaka getiren 112 çalışanları, Sağlık-Sen Ulus Otel’de ve Sağlık-Sen Kızılay Otel’de ücretsiz kalabiliyor.

Kararın alındığı günden bu yana Sağlık-Sen Oteller, Ankara’ya vaka getiren 112 çalışanlarının “Evi” oldu.

 Ülkenin çeşitli noktalarından Ankara vaka getiren 112 çalışanları, vakaya bıraktıktan sonra Sağlık-Sen otellerinde dinlenip, yola güven içeresinde çıkıyor.

Afyonkarahisar ve Mardin’den gelerek otelde konaklayan 112 ekipleri, duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“SAĞLIK-SEN’İN HİZMETLERİNİ TAKDİR EDİYORUZ”

112 çalışanlarının Sağlık-Sen otellerini ücretsiz olarak kullanmasının büyük bir hizmet olduğunu belirten Mardin 112 çalışanı Ömer Beşer, otellerde verilen hizmetin muazzam derecede olduğunu dile getirdi. Otelden ayrılmadan kahvaltı imkanı da sunulduğunu kaydeden Beşer, dönüş yoluna aç çıkmadıklarını, bunun da çok önemli olduğunu kaydetti. Sağlık-Sen’in bu tarz yaptığı hizmetleri takdir ettiklerini ifade eden Beşer, yetkililere teşekkür etti.

Uzun yoldan geldikten sonra otelin tüm olanaklarından ücretsiz bir şekilde yararlanmanın çok güzel olduğunu kaydeden Mardin 112 çalışanı Mustafa Doğan ise “İyi ki Sağlık-Sen var. Bu tarz hizmetleri genelde diğer sendikalarda göremiyoruz” diye konuştu.

“ÖNCEDEN CAMİYE GİDİYORDUK”

Afyonkarahisar 112 çalışanı Can Çiçeklitaş da il dışı nakillerde Ankara’ya çok sık hasta getirdiklerini belirterek, Sağlık-Sen otellerden önce kalacak yer konusunda sorun yaşadıklarını belirtti. Çiçeklitaş, “Önceden Ankara’ya hasta getirdiğimiz de yada Ankara’dan hasta almaya geldiğimizde bekleme sürecinde kalacak yer bulamıyorduk. Ya camiye gidiyorduk ya da bir bankta oturup kalıyorduk. Artık Sağlık-Sen otellerinde ücretsiz konaklayabiliyor, dinlenerek yorgunluğumuzu atabiliyoruz. Ayrıca ambulansımızı da koyacak yer arama derdinde de kurtulduk” ifadelerini kullandı.

Sağlık-Sen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Afyonkarahisar 112 çalışanı Mücahit Doğan, Ankara’ya gece veya gündüz il dışı nakiller için geldiklerini ve uzun süreler beklemek zorunda kaldıklarını anlattı. Bu sürelerde Sağlık-Sen otellerden ücretsiz yararlanabildiklerini belirten Doğan, “Hem Ulus Otel’de hem de Kızılay Otel’de kaldım. Gece-gündüz bize hep kapılarını açtılar. Böylelikle nakillerde istirahat etme fırsatı yakaladık” dedi.

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum