Şanlıurfa'da "yeni mezuna iş sizden, ücreti bizden!" projesi başlıyor;

Şanlıurfa'da "yeni mezuna iş sizden, ücreti bizden!" projesi başlıyor

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Yeni Mezuna İş Sizden, Ücreti Bizden!" projesini başlatıyor. Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi kapsamında 2025 yılı sonuna kadar 1500 mezun işe yerleştirilecek ve 1 yıl boyunca brüt asgari ücretleri proje tarafından karşılanacak....

 

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Yeni Mezuna İş Sizden, Ücreti Bizden!" sloganıyla yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü M. Faruk Yıldıztekin, Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi kapsamında firmalarla görüşmeler gerçekleştirdi.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Yeni Mezuna İş Sizden, Ücreti Bizden!" sloganıyla yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen proje, Avrupa Birliği Mülteciler İçin Destek Programı (FRIT) finansal desteği ve KFW iş birliğinde yürütülen Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum 2 (SEUP2) kapsamında gerçekleştirilecek.

İş Gücü Piyasası Destekleme Programı ile 2025 yılı sonuna kadar 1500 mezunun işe yerleştirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında, bu mezunların 1 yıl boyunca brüt asgari ücretleri proje tarafından karşılanacak.

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum