Vali Şıldak’tan 15 Temmuz mesajı;

Vali Şıldak’tan 15 Temmuz mesajı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin 8'inci yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada,” 15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizi bölmek ve demokrasimizi yıkmak isteyen hainlere karşı milletimizin göstermiş olduğu kahramanlık ve fedakârlık, tarihimize altın harflerle yazılmıştır ” dedi....

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında hain darbe girişimini lanetleyen Şıldak, 15 Temmuz'daki kahramanlık ve fedakârlığın tarihe altın harflerle yazıldığını vurguladı.

Şıldak mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Bugün, milletimizin iradesine ve demokrasimize yapılan hain darbe girişiminin engellendiği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünü millet olarak bu ihaneti lanetleyerek anıyoruz. 15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizi bölmek ve demokrasimizi yıkmak isteyen hainlere karşı milletimizin göstermiş olduğu kahramanlık ve fedakârlık, tarihimize altın harflerle yazılmıştır.

Bu aziz vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Onların destan oluşturan mücadelesi, bizlere bağımsızlığımızın ve demokrasimizin değerini bir kez daha hatırlatmaktadır.

Şanlıurfalı hemşehrilerimin, birlik ve beraberlik içinde, demokrasiye olan inançlarını ve vatanımıza olan bağlılıklarını her zaman canlı tutacaklarına yürekten inanıyorum. 15 Temmuz ruhunu yaşatmak ve geleceğimizi daha güçlü kılmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Bu anlamlı günde, demokrasi ve milli birlik ruhumuzun ilelebet devam etmesi dileğiyle, 15 Temmuz gecesi Rabia Meydanında buluşmak umuduyla bütün hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum.”


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum