Şanlıurfa milletvekili çiftçilerin yanında;

Şanlıurfa milletvekili çiftçilerin yanında

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Doç.Dr.Abddulkerim Gök çiftçilerle tarlada buluştu. Gök, çiftçinin sorunlarını dinleyerek tepkisini sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazı ile duyurdu....

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Doç.Dr.Abddulkerim Gök, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'da kırsal bir kesimde sera ve tarlalarda üretim yapan çiftçileri ziyaret etti.

Çiftçilerin sorunlarını dinleyen Gök, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile özellikle domatesin tarladaki fiyatı ile pazar ve marketlerdeki fiyatları arasındaki fiyat farkının fazla olmasına tepki gösterdi.

Gök, yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: '' Karacadağ'ın eteklerinde Domates tarlada Üç lira. Neden hala pazarda-markette 14 liradan satılıyor acaba... Hemşehrilerime sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

Paylaşımının devamında ise: ''Hükümetin uygulanan bu fahiş fiyatla ilgisi-alakası yoktur. Sadece fırsatçılık ve Zihniyet meselesini sorgulamak gerekir diye düşünüyorum.'' açıklamasında bulundu.

Fiyatların bu kadar değişkenlik göstermesine anlam veremeyen Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr.Abdulkerim Gök, çiftçilerimizin her zaman yanında olacağını, üretimin her daim destekçisi olacağını da sözlerine ekledi.

Sayın vekilin; halkımızın, çiftçimizin ve esnafımızın her zaman içinde olduğunu ve destekçisi olacağını vurgulayan bir diğer paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi: ''Güneş balçıkla sıvanmaz. Ortada bir gerçek var. Kafamızı kuma sokarak gerçeklerden kaçamayız. Çiftçimizin, esnafımızın ve halkımızın içindeyim her zaman. Amacımız ortadaki bu haksız kazancı rantiyeciliği kaldırmak sorunlara işaret etmektir. Öküzün altında buzağı aramaya gerek yoktur.'' dedi. Vekilin bu açıklaması sosyal medya da takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.



11 Nisan Haber

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum